'Der sidder et fjols med en ussel trøje på! Hvordan kan man ansætte sådan et fjols, og hvordan kan TV2 tillade, han tager den trøje på?!'

Sådan lyder en af flere grove reaktioner, der er kommet om et ellers uskyldigt indslag om fodboldspilleren Nicklas Bendtners tilgang til F.C. København i tirsdagens udgave af Go' aften LIVE på TV 2.

Kommentarerne er kommet på programmets Facebookside, og 'fjolset' er værten Jes Dorph-Petersen, som var hoppet i en FCK-trøje med Bendtners navn på ryggen i forbindelse med indslaget.

Det handlede nemlig blandt andet om, at der er kommet godt gang i trøjesalget for mesterholdet, siden man annoncerede den tidligere landsholdsstjernes ankomst til klubben.

Jes Dorph-Petersen er erklæret FCK-fan, og trøjen var derfor også det, han kalder 'en varedeklaration', så seerne vidste, at han ikke var objektiv i debatten i studiet. De grove kommentarer er derfor faldet ham for brystet, selv om han som tv-vært er vant til kritik.

»Jeg er altid glad for reaktioner, og jeg respekterer også, når folk er uenige med mig eller det, jeg laver. Jeg er ikke tyndhudet eller krænkelsesparat, og jeg har fået mange tæsk i mine 30 år som tv-vært,« siger han til B.T.

»Men jeg respekterer ikke, når folk bliver så uopdragne, og skriver så groft, som nogle enkelte har gjort i dette tilfælde,« siger han om angrebene.

»I programmets nye format må vi gerne være provokerende og mere personlige end tidligere. Så på den måde var det logisk at tone rent flag. Og kære venner, det var for sjov. Man skal huske, at det handler om fodbold, og ikke politik eller livets virkeligt alvorlige ting,« siger Jes Dorph-Petersen.

Jes Dorph-Petersen er erklæret FCK-fan, og har aldrig lagt skjul på det. (Foto: TV 2)
Jes Dorph-Petersen er erklæret FCK-fan, og har aldrig lagt skjul på det. (Foto: TV 2)
Vis mere

»Vi tv-værter finder os tit i mange virkelig grove anklager og tilkendegivelser, hvor vi svarer pænt igen. Men nogle gange klæder det os at slå en streg i sandet, og sige 'Nu må I kraftedeme opføre jer ordentligt,« siger han.

Nogle af kritikerne beskylder desuden programmet for at lave skjult reklame for FCK, og stiller spørgsmålstegn ved, om der er blevet betalt for trøjen.

»Og der kan jeg bare slå fast, at trøjen er bestilt hos F.C. København, og vi har betalt for den ligesom alle andre,« siger han.

Jes Dorph-Petersen er en af de fire værter i TV 2's nye aftensatsning 'Go' aften Live'. De tre andre er Petra Nagel, Abdel Aziz Mahmoud og Natasja Crone.