Efter at have lagt hinanden på is i en længere periode troede Janni Ree endelig, at hun og Amalie Szigethy havde klinket skårene.

Men efter at have lavet optagelser til 'Fangerne på fortet' i sommer, endte de to forsidefruer i endnu et kæmpe skænderi, fortæller Janni Ree.

Som B.T. tidligere har skrevet, er Janni Ree og Amalie Szigethy blandt de danske realitystjerner, der med al sandsynlighed medvirker i den kommende sæson af 'Fangerne på fortet'.

Og nu bekræfter Janni Ree altså, at hun og eksveninden var på det berømte Fort Boyard i sommer.

Det gør hun i torsdagens afsnit af 'Forsidefruer', hvor hun fortæller om et kæmpe skænderi, hun har haft med Amalie Szigethy efter deres medvirken i gameshowet.

»Vi har jo været nede og lave 'Fangerne på fortet'. Det gik rigtig godt, men jeg var sammen med Amalie. Det er gået fint, hun var sød,« indleder Janni Ree sin fortælling.

Herefter gik det dog ned ad bakke for eksveninderne, som tidligere har lagt hinanden på is.

Da de var 20 minutter fra deres hotel i Frankrig, hvor Fort Boyard ligger, blev Amalie Szigethy nemlig stædig, fortæller Janni Ree, som endte med at halse bag veninden, selvom hun efter eget udsagn vidste, at de var på vej i den forkerte retning.

Forsidefruerne Tina Lund, Gunnvør Dalsgaard, Karina von d'Ahé, Janni Ree, Amalie Szigethy og Jackie Navarro.
Forsidefruerne Tina Lund, Gunnvør Dalsgaard, Karina von d'Ahé, Janni Ree, Amalie Szigethy og Jackie Navarro.
Vis mere

Efter to og en halv times gåtur fik Janni Ree nok af Amalie Szigethys stædighed, og det resulterede i et skænderi.

»Så begynder hun at råbe: 'Du er ikke min veninde' og sådan nogle mærkelige ting, så begynder jeg at råbe og siger, hun er for dum,« fortæller Janni Ree i klippet, som du kan se over artiklen

Efter ni års pause genoptager TV3 det populære gameshow 'Fangerne på fortet', hvor kendte danskere dyster i en række udfordrende discipliner for til sidst at indsamle flest guldmønter i en tigergård.

TV 3 har dog ikke ønsket at afsløre, hvem der kommer til at deltage.

»Vi stiller op med et stærkt felt bestående af alt fra skuespillere, sportsstjerner og sangere samt en håndfuld stærke personligheder fra vores egne programmer,« fortalte programdirektør for Nordic Entertainment Group (NENT) Kenneth Kristensen i sommer.

Siden er det blev offentliggjort, at det er Camilla Ottesen, der kommer til at styre løjerne, ligesom hun gjorde i 1997.

Hendes medvært bliver tidligere håndboldspiller Joachim Boldsen.

Vismanden i tårnet, som tidligere er blevet spillet af legender som Ove Sprogøe og Ole Ernst, bliver i 2020 spillet af Anders Lund Madsen.