I lørdagens afsnit af 'Den store bagedyst' vendte en gammel deltager tilbage til bageteltet.

Det var nemlig Jakob Hauge, som inkarnerede fans vil huske fra tredje sæson i 2014 – sæsonen, hvor Timm Vladimir debuterede som vært, Tobias Hamann vandt hele balladen, og Jakob Hauge røg ud i fjerde afsnit med et brag med den guitarkage, han havde relanceret til deltagernes hemmelige udfordring i lørdagens program.

»Det var virkelig sjovt at være tilbage! Det duftede meget af det samme, men det var fedt at stå på den anden side uden presset. Man kan virkelig mærke, at niveauet på deltagerne er hævet. De forbereder sig også en del mere, end jeg gjorde i min tid,« siger Jakob Hauge til B.T. og griner.

Dengang han selv deltog var der særligt to ting, han gjorde sig bemærket for.

Sådan så Jakob Hauge ud, da han deltog i den tredje sæson af 'Den store bagedyst' tilbage i 2014.
Sådan så Jakob Hauge ud, da han deltog i den tredje sæson af 'Den store bagedyst' tilbage i 2014.
Vis mere

For det første dukkede en ældre udgave af Roskilde Festivals avis op under optagelserne – og her prydede en nøgen Jakob Hauge altså forsiden.

Det kan Jakob Hauge heldigvis godt se det sjove i at blive husket for.

Det samme gælder det andet, han gjorde sig bemærket for i sin tid som 'Bagedyst'-deltager: nemlig den forfejlede guitarkage, der blev hans endeligt i kagekonkurrencen.

»Det må åbenbart have været en ret markant fiasko med guitarkagen, for mange kan huske det. Jeg bliver stadig genkendt af og til, men det er altid hjertevarmt. Jeg kan godt se det sjove i det, for jeg tog det også med et smil dengang,« siger Jakob om at blive husket for den fadæse, der blev genoplivet i lørdagens program.

Tilbage i 2005 kom en nøgen og guitarspillende Jakob Hauge på forsiden af Roskilde Festivals avis, Festival Globe.
Tilbage i 2005 kom en nøgen og guitarspillende Jakob Hauge på forsiden af Roskilde Festivals avis, Festival Globe.
Vis mere

Siden Jakob Hauge selv deltog i 'Den store bagedyst', er han blevet far igen.

Sammen med konen Sara har han nu datteren Liva på ti år og sønnen Vilmer på fire år, som han bor sammen med på Frederiksberg.

Derudover er Jakob Hauge stadig økonom, men har i dag fokus på bæredygtig finansiering.

Og selvom han fyrede introen til AC/DC-hittet 'High Way To Hell' af som sin entre i lørdagens 'Bagedyst', så spiller han ikke længere musik, da hans gamle band Song to the Siren er gået i opløsning.