Irina og Fautix har fundet et smukt sted i Nordsjælland, der skal danne rammerne for deres kommende kærlighedsfest.

Efter at have været sammen i omkring fem år ringer bryllupsklokkerne endelig for Irina og Morten 'Faustix' Olsen meget snart.

Lokationen for brylluppet er der i hvert fald kommet styr på, og Irina viser gladeligt stedet, der skal danne rammerne for deres kærlighedsfest, frem på sin Instagramstory.

»Det er her, vi skal giftes. Er her ikke flot?« spørger 'Beautybossen' Irina retorisk, mens hun står foran et kæmpemæssigt spejl i en overdådig spisesal.

»Så er der kommet lidt mere styr på 'the Olsen wedding', som bliver afholdt lige her: Sophienberg Slot. Vi har fundet en dato, hvilket er kæmpe fremskridt,« siger hun i næste video.

Præcis hvornår de to bliver smedet sammen, har Irina endnu ikke meldt ud endnu, men noget kunne tyde på, at det godt kunne blive inden længe på det smukke slot ved Rungsted Kyst.

Tidligere på måneden skrev Irina nemlig på parrets fælles Intagram-profil, theolsenshome, at hun og Morten er i fuld gang med at planlægge brylluppet, og at det sker med hjælp fra bryllupsplanlæggere fra Nordic Planners.

Forlovet på ny

Mens det første møde med bryllupsplanlæggerne er blevet optaget til anden sæson af 'Beauty Bosserne', kom man som seer i første sæson af 'Beauty Bosserne' med, da Morten, også kendt som DJ Faustix, faldt på knæ og bad om Irinas hånd.

»Morten var nede på knæ på en rooftop restaurant, hvor der var udsigt over hele byen. Det var magisk, og jeg havde slet ikke set det komme. Og ringen er bare sååååå flot,« fortalte en lykkelig Irina til Realityportalen i november lige efter frieret i Milano.

Men det er faktisk anden gang, at parret, som sammen har datteren Allessia, er forlovet. I 2015 blev de både forældre og forlovet første gang, men i starten af 2018 brød parret forholdet og dermed forlovelsen på grund af dj'ens alkoholmisbrug, som var taget til de seneste år.

Senere samme år fandt parret dog sammen igen og tog den store beslutning om at købe et hus i Nordsjælland for at få mere plads til arbejdet og til at udvide familien. I år håber realitybaben at tage de næste store skridt i forholdet, nemlig at blive gift og gravid igen.

Artiken er lavet i samarbejde med Realityportalen.dk.