Ilona Artene synger alt hvad hun kan for at få lov til at fortsætte i dette års 'X Factor'.

Det er dog ikke første gang, den vedholdende kvinde har stillet op til et talentprogram, fortæller hun til B.T.

Hun har nemlig deltaget i den rumænske udgave af 'The Voice'.

»Ja, det er rigtigt,« lyder det bekræftende fra Ilona Artene, som fortæller, at hun slet ikke gik lige så langt, som hun er gjort i 'X Factor'.

»Jeg fik nej i første runde, men sådan er det ofte, når man er sanger. Der findes jo virkelig mange talentfulde mennesker,« fortæller hun.

Det var en tydeligt berørt sangerinde, man mødte efter denne aftens polemik. Hun var i farezonen sammen sin ven, Kaspar 'Kali' Andersen, som hun havde været i kategori med.

Der udspillede sig sågar et skænderi om de to deltagere, hvor deres mentor Oh Land måtte slå i bordet, da hun følte Blachman blev for streng.

Ilona Artene sagde, at det virkelig var overraskende for hende, at hun var på nippet til at ryge ud med denne sang.

Hun er nervøs folk vil tro, hun er arrogant, hvis hun siger, at hun virkelig ikke troede, hun ville ryge i fare, siger hun om aftenens omstemning.

Ilona Artene siger, at hun netop følte det var en rigtig god sang, som også netop genspejles i, agt hun har forsøgt at stille op til både 'X Factor' og 'The Voize'.

Ilona Artene soim hører til gruppen af 'solister over 23' sang 'Fighter' Christina Aguiilera'.

En sang som den 24-årige dedikerede til sine forældre. Hun er født i Rumænien, og fortæller at forældrene kæmpede med systemet, lønninger og hendes mor passede hendes mormor, der var lam.

»Det er svært at forklare sådan her, så skal du jo næsten have hele min livshistorie, men min mor er virkelig en powerkvinde,« lød det fra Ilona Artene, som altså er med næste gang, der er 'X Factor'.

Hun er dog den sidste fra sin kategori, da hun og alle andre måtte sige farvel til rapperen Kali.

Noget, Ilona Artene også syntes var udfordrende.