»Det er okay at være anderledes, og når alt kommer til alt, så er det altså bare en nøgen krop.«

Sådan siger 25-årige Ida Lykkegaard Wiesneck fra Aalborg, da hun bliver spurgt, om det var grænseoverskridende at deltage i mandagens afsnit af 'Date mig nøgen'.

Derfor havde hendes deltagelse i programmet et andet formål end kun at finde kærligheden.

»Jeg ville selvfølgelig gerne møde en sød fyr og måske finde kærligheden, men det var kun halvdelen af grunden til min deltagelse. Jeg vil også gerne vise, at den nøgne krop er helt okay.«

Ida fra Aalbrog endte med at vælge Jesper i den grønne boks som hendes date.
Ida fra Aalbrog endte med at vælge Jesper i den grønne boks som hendes date.
Vis mere

Da den 25-årige aalborgenser skulle vælge hendes date, blev det Jesper, men det er et valg, som hun fortryder en smule efterfølgende.

»Havde jeg skulle deltage igen, så havde jeg valgt anderledes. Jesper var et godt valg fysisk, men efterfølgende fandt jeg ud af, at nogle af de andre måske havde noget mere at byde på, og derfor havde jeg nok valgt en af dem i stedet for.«

Ida Lykkegaard Wiesneck understreger dog, at selvom det ikke blev til mere end en date mellem hende og Jesper, så kan de sagtens tale sammen.

»Jeg skulle føre samtalen rigtig meget på vores date, og jeg fik ikke bolden tilbage, når jeg spillede den over på hans banehalvdel. Derfor manglede der noget, men skulle vi støde på hinanden igen, ville vi helt sikkert tage en sludder.«

Ida Lykkegaard Wiesneck synes, at den nøgne krop er helt okay.
Ida Lykkegaard Wiesneck synes, at den nøgne krop er helt okay.
Vis mere

Efter deltagelsen i 'Date mig nøgen' kunne Ida Lykkegaard Wiesneck godt finde på at deltage i flere tv-programmer.

»Jeg ved ikke, hvad det helt præcist skulle være, men alle programmer, som vækker min nysgerrighed, eller som kan bringe et budskab, og gerne om den nøgne krop, ville jeg være klar på at deltage i,« slutter hun overfor B.T.

Den 25-årige aalborgenser er udover i studiet også nøgen meget af tiden derhjemme, mens hun gerne ligger med bare bryster på stranden om sommeren.

Mandagens afsnit af 'Date mig nøgen' kan ses 20.40 i aften på Tv 2 Zulu eller lige nu på TV 2 Play.