»Desværre er Michaela og jeg ikke sammen i dag. Efter vi kom hjem til Danmark, fandt jeg ud af, at der var grundlæggende værdier, som vi ikke havde tilfælles, hvorfor jeg besluttede, at vi ikke skulle fortsætte med at date.«

Således lød Casper Berthelsens indledende forklaring på, hvorfor han og Michaela Nielsen ikke fortsatte forholdet hjemme i Danmark.

Efterfølgende kom det frem, at de 'grundlæggende værdier' handlede om, at Michaela Nielsen ikke havde ventet på ham i Københavns Lufthavn, som de havde aftalt, og at hun efterfølgende ikke kunne forstå, hvorfor det havde gjort ham så ked af det.

En forklaring, Casper Berthelsen holdt fast i, da han fredag var på besøg hos B.T. til en Facebook Live.

»Så jeg sagde bare over telefonen – direkte: 'Michaela, prøv at høre her, det kan godt være, at du føler, du var i din ret til at tage hjem, og ja, det var du, men hvis du ikke føler, at du kunne forstå, hvordan du fik mig til at føle, så tror jeg bare ikke, vi er de rette for hinanden. Så deler vi ikke de samme værdier, og så bliver vi nødt til at afslutte det her,« genfortalte Casper Berthelsen til liven.

Casper og Michaela gav hinanden et vaskeægte Hollywood-kys, da den allersidste roseceremoni blev afsluttet med, at de valgte hinanden.
Casper og Michaela gav hinanden et vaskeægte Hollywood-kys, da den allersidste roseceremoni blev afsluttet med, at de valgte hinanden. Foto: Lotta Lemche/TV 2
Vis mere

Men det er en forklaring, der ikke helt flugter med det, Michaela Nielsen efterfølgende har udtalt om bruddet.

I starten ønskede hun ikke at udtale sig, og hverken B.T. eller TV 2 kunne komme i kontakt med 'Bachelor'-vinderen.

Men da Michaela Nielsen så efterfølgende ønskede at åbne op for sin side af sagen, fortalte hun, at hun følte sig forrådt af Casper Berthelsen, fordi han opgav hende så let, efter hun havde forladt ham i lufthavnen.

»Jeg synes, det er ærgerligt, at det endte på den måde, for det endte faktisk efter det. Men jeg vil ikke erkende, at det var mig, der droppede det,« forklarede Michaela Nielsen i en video på YouTube.

Senest har den 25-årige musiker dog fortalt til flere medier, at den sande forklaring var, at det var hende, der droppede bacheloren, fordi han havde aftalt at mødes med deltageren Uyen Nguyen bag hendes ryg.

»To dage efter vi er landet, ser han en af de andre piger igen. Så han har ikke bare afsluttet det – det var en konfrontation. Og det er så dér, jeg bliver nødt til at afslutte det hele,« siger Michaela eksempelvis til Realityportalen.

»Det har jeg ikke lyst til at bruge min tid på. Så faktisk var det mig, der droppede ham,« lød forklaringen til Ekstra Bladet.

Casper og Uyen havde et godt øje til hinanden i 'Bachelor', hvor den 29-årige danser måtte nøjes med en tredjeplads.
Casper og Uyen havde et godt øje til hinanden i 'Bachelor', hvor den 29-årige danser måtte nøjes med en tredjeplads.
Vis mere

Da B.T. spørger Michaela Nielsen ind til, om det så var hende eller Casper, der lukkede forholdet, fortæller hun, at det rigtigt nok var mødet med Uyen, der gjorde udfaldet for hende.

Men også, at det ikke var hende, der trak sig fra forholdet.

»Vi blev enige om afslutningen på forholdet, da vi ikke var helt enige alligevel om, hvordan forholdet skulle være,« fortæller hun kort.

Casper Berthelsen erkender dog over for B.T., at han havde aftalt at mødes med Uyen Nguyen, inden forholdet mellem ham og Michaela Nielsen led sit endeligt.

»Det var rigtig vigtigt for mig at række ud til alle – blandt andet Uyen – og høre, om de havde behov for at snakke. Og det havde Uyen. Og hun spurgte, fordi hun skulle til Aarhus og mødes med en af de andre kvindelige deltagere, om jeg havde mulighed for at mødes med hende og gå en tur og få talt tingene igennem,« siger Casper Berthelsen.

Hvor Michaela Nielsen dog fortæller, at hun selv opdagede, at Casper og Uyen havde aftalt at mødes, så fortæller Casper Berthelsen, at det var ham selv, der fortalte Michaela om mødet.

»Det synes Michaela ikke er en god idé, så det respekterer jeg, og så annullerer jeg aftalen, og det var det, der skete,« lyder forklaringen fra bacheloren, som også Uyen Nguyen har bekræftet.

Men Casper Berthelsen holder dog stadig fast i, at det var ham, der afsluttede det famøse forhold mellem ham og Michaela Nielsen.

»Det er ikke vigtigt for mig, hvem der dropper hvem. Jeg ved, hvad jeg har sagt, og hvad der skete. Og det var, at jeg ikke følte, vi havde de samme værdier og var det samme sted, i forhold til hvordan man behandler andre mennesker, så derfor havde jeg ikke lyst til at se hende mere. Det var sådan, jeg havde det, og det var det, jeg sagde til hende.«

»Hvis hun har et behov for at sige, at det var hende, der droppede mig, så er det fint,« slutter Casper Berthelsen.