I 2001 slog det gnister, da de to tidligere ‘Robinson’-deltagere Dan Marstrand og Nada Bang mødtes til en ‘Robinson’-fest.

Og hele den oplevelse og tiden efter fortæller Nada Bang om i den nye version af ‘Robinson Ekspeditionen’, nemlig ’Robinson Ekspeditionen – planken ud'.

»Vi bliver forlovet under ekspeditionen, og så bliver vi gift bagefter og så får vi to skønne børn. Og så bliver vi godt nok skilt,« fortæller Nada Bang i programmet og fortsætter:

»Men vi er jo venner i dag og forældre. Dan er min bedste ven. Jeg ved ikke, hvad jeg er til ham. Men han er i hvert fald min bedste ven.«

Nada Bang og Dan Marstrand under 'Robinson Ekspeditionen' i 2002.
Nada Bang og Dan Marstrand under 'Robinson Ekspeditionen' i 2002. Foto: BENT MIDSTRUP
Vis mere

Jakob Kjellberg, som stadig er vært på den nye version, spørger herefter Nada, hvad hendes største oplevelse ved hele ‘Robinson Ekspeditionen’ har været.

Og her er Nada Bang meget klar i spyttet:

»Jeg fik en mand, men jeg fik jo også en oplevelse. Jeg fik jo en second opinion nærmest. Og jeg fik oplevelsen sammen med en, som jeg var rigtig forelsket i. Og det synes jeg, var det største,« afslutter hun.

Dan Marstrand blev folkeeje, da han i 1999 vandt sæson 2 af ‘Robinson Ekspeditionen’. Året forinden havde Nada Bang deltaget i første sæson af programmet, der senere blev til et af de mest populære reality-programmer i Danmark.

I 2002 deltog parret som kærester i allstars-udgaven af ‘Robinson Ekspeditionen’, og de kunne altså rejse hjem fra den tur som forlovede. Ikke længe efter blev parret gift på en strand på Kreta, hvor flere tidligere 'Robinson'-deltagerne var inviteret.

'Robinson Ekspeditionen – planken ud' kan ses på Viaplay.