Lyt til artiklen

Det var måske ikke lige 'Hammerslag', den danske befolkning havde forestillet sig, at rapperen Tessa ville optræde i.

Men ifølge DR og rapperen selv, er hun kæmpe fan af programmet og dukkede derfor op, da den nye sæson skulle optages.

Det fortæller DR til B.T.

»Tessa er virkelig 'Hammerslag'-fan og kom i kontakt med vores ene ekspert Kristine Virén, der inviterede hende på besøg på optagelserne, hvor de lavede lidt skæg og ballade,« lyder det fra Anna Seeberg, som er redaktør for Livsstil og Fakta hos DR.

DR har siden delt en video på deres Instagram, hvor man kan se rapperen holde det, hun selv kalder »den ikoniske« tavle op og senere afgive et bud på et hus, hun har set på.

Desværre for fans af rapperen, bliver Tessa ikke rigtigt en del af programmet eller ekspertholdet.

»Hun er ikke en del af programmet. Hele holdet hyggede sig i øvrigt med mødet, og Tessa viste sig at være ret vidende om boligmarkedet,« fortæller Anna Seeberg.

Ifølge redaktøren bag programmet var det skønt at have Tessa med.

»Det var en god oplevelse at have besøg af hende som dedikeret fan.«

Også eksperten Kristine Virén har delt billeder med rapperen og fortalt om, at det var meget hyggeligt, at hun kom forbi 'Hammerslag'-optagelserne.

'Søde skønne seje @tessa_okay hvor var det fedt du kom forbi #hammerslag i dag. Vi fik hygget med hele holdet, set med fra teknikervogn, sludret og grinet. Var med til prisafsløring – og må jeg liiiige tilføje, @tessa_okay slog begge hold i bedste bud, ringer til dig, hvis Lyng ikke kan. Det kan godt være du er fan af hammerslag, jeg er megafan af dig', skriver hun.

I en kommentar skriver Kristine Virén, at hun håber, at klippet med hende og Tessa kommer med i programmet, men ifølge DR er rapperen altså ikke med i programmet.