Britisk tv-vært erklærer sig såret over at have fundet ud af, at den mangeårige kollega Phillip Schofield løj om en affære. Det skriver blandt andre Sky News.

Phillip Schofield er færdig hos den britiske tv-station ITV.

Den 61-årige tv-vært blev i sidste uge fjernet fra det populære 'This Morning'-program, som han ellers har stået i spidsen for i mere end 20 år.

Det var tilsyneladende et mere og mere akavet samspil på tv med værtskollegaen Holly Willoughby, som til sidst blev for meget for seerne – og for cheferne hos ITV.

Tv-vært Holly Willoughby ved Pride of Britain Awards i 2018. Foto: Joel C Ryan/Invision/AP.
Tv-vært Holly Willoughby ved Pride of Britain Awards i 2018. Foto: Joel C Ryan/Invision/AP. Foto: Joel C Ryan
Vis mere

Men fredag kom så endnu en bombe. Her indrømmede Phillip Schofield nemlig i en meddelelse til Daily Mail, at han tidligere havde haft en affære med en mand i teenageårene, som han havde hjulpet med at skaffe job hos det selvsamme tv-selskab

På det tidspunkt var Phillip Schofield stadig gift med Stephanie Lowe.

Phillip Schofield understreger, at affæren var »uklog, men ikke ulovlig«, og samtidig gjorde han det klart, at han har opsagt alle andre roller hos tv-giganten.

Men ved at indrømme affæren bekræftede Phillip Schofield rygter, som allerede florerede i 2020. Og som han ved den lejlighed blankt afviste.

Det siger Holly Willoughby i hvert fald nu.

'Det har taget tid at fordøje nyhederne fra i går. Da historier om forholdet først dukkede op, spurgte jeg Phil direkte, om det var sandt, og fik at vide, at det var det ikke,' skriver Holly Willoughby på Instagram.

'Det har været meget sårende nu at finde ud af, at dette var løgn,' tilføjer den 42-årige tv-stjerne.

Phillip Schofield og Holly Willoughby er ikke længere værtspar på This Morning hos ITV. Foto: Grant Pollard/Invision/AP.
Phillip Schofield og Holly Willoughby er ikke længere værtspar på This Morning hos ITV. Foto: Grant Pollard/Invision/AP. Foto: Grant Pollard
Vis mere

Rygterne om et forværret forhold mellem Willoughby og Schofield tog til i foråret, hvor sidstnævnte var på orlov fra 'This Morning'-programmet, mens hans bror var for retten i en sag om seksuelle overgreb mod børn.

Efter at broderen blev kendt skyldig, vendte Phillip Schofield tilbage til skærmen og erklærede i sit comeback-program, at han ikke længere havde en bror.

Men Holly Willoughhby var ikke ved hans side i programmet.

Siden fulgte rygter om, at stjerneduoen helt var holdt op med at tale sammen.