I TV 2-programmet 'Gutterne på kutterne' har man kunnet følge erhvervsfisker Jonny 'Gniske' Olsen.

Men sidste år måtte den 39-årige fisker stoppe det udfordrende liv til søs på grund af sin medfødte hjertefejl. I sommer fik han dog transplanteret et nyt hjerte, men der var ikke noget at gøre: Kutteren HM93 måtte sælges.

Men der har ingen købere været forbi Thorup Strand, så uden de håbede 400.000 kroner har Jonny 'Gniske' Olsen nu erklæret sit selskab LIV v/Jonny Olsen konkurs, skriver Nordjyske.

Jonny 'Gniske' Olsen har i stedet fået tilkendt førtidspension, så konkursen er ikke noget, der slår ham ud.

»Jeg er helt glad ved det. Så er der slået en streg i sandet, så jeg kan komme videre. Nu er båden ikke mit problem længere,« siger TV 2-fiskeren til Nordjyske.

Nu er det nemlig kuratorens job at få solgt båden, der ellers har været Jonny Olsens eje i alle hans 15 år som fisker, foruden de andre aktiver, der måtte være i selskabet.

Det fremgår endnu ikke af CVR-registeret, at Jonny 'Gniske' Olsen er blevet erklæret konkurs.

Det skyldes, at det først var i sidste uge, at han begærede sig konkurs, hvorfor boet efter hans virksomhed fortsat er ved at blive gjort op.

Ikke mindst skal gælden i LIV v/Jonny Olsen gøres op.

Over for Ekstra Bladet anslår Jonny 'Gniske' Olsen, at hans gæld i virksomheden må være omkring 1,8 millioner kroner – hvilket særligt skyldes, at han ikke har betalt afdrag på sin båd, mens han var sygemeldt.