Lyt til artiklen

Hjalmer Larsen får debut som tv-vært, når TV 2 sender 'EchoPrisen' for første gang.

Her skal han sammen med skuespiller Fanny Bornedal og satiriker Nina Rask stå i spidsen for prisshowet, som er en erstatning for det traditionsrige 'Zulu Awards', der lukker efter 14 år.

Det sker, når TV 2 lukker selve tv-kanalen Zulu 27. marts.

Ligesom til sin forgænger skal der også til 'EchoPrisen' uddeles en masse priser til blandt andet 'Årets hit', 'Årets tv' og 'Årets skuespiller'.

Derudover vil der også blive uddelt en pris til 'Årets forbillede' samt uddeles et legat på 100.000 til 'en person, der enten gør en ekstraordinær indsats for unge via et konkret projekt, eller en der kæmper for en specifik sag, som ændrer eller kan ændre noget for alle os andre', lyder det i en pressemeddelelse.

»I en tid med mange valg, mange indtryk og holdninger, oplever vi stadig nogen og noget, der bryder igennem mængden, der rører os, flytter os og samler os,« siger TV 2-redaktør Peter Toldberg i pressemeddelelsen.

»Det er med afsæt i alt det, der har haft betydning for den danske ungdom det seneste år, at TV 2 Echo hylder de største, vigtigste og mest betydningsfulde inden for musik, lyd, sociale medier, tv og fiktion ved 'EchoPrisen'.«

Det er danskerne, der suverænt bestemmer, hvem der skal have statuetterne. Der kan stemmes HER.

'EchoPrisen' finder sted i K.B. Hallen torsdag 30. marts og kan ses på TV 2 Echo og TV 2 Play søndag 2. april.