Lyt til artiklen

For tredje år i træk kommer TV 2 med en helt nyproduceret familiejulekalender.

Sidste år tog tv-stationen afsked med deres populære nisse, Tinka, i den tredje Tinka-julekalender 'Tinka og Sjælens Spejl'.

Nu er TV 2 så gået i gang med at optage deres næste julekalender, der har fået titlen 'Valdes jul', og denne gang handler det om en pagt mellem skovens magiske væsner og mennesker, lyder det i en pressemeddelelse.

»Den nye familiejulekalender handler om drengen Valde, der møder ulvepigen Tala. Hun mener, at han er udvalgt som Skovens Vogter og derfor kan genskabe Pagten mellem skovens magiske væsener og mennesker,« skriver TV 2.

Julekalenderen er skrevet af Jesper Fink og Thomas Porsager, der tidligere har været inde over film som 'Margrete den Første', 'Før frosten' og 'Marco effekten'.

Drengen Valde spilles af Sander Løkke Borg, der tidligere har medvirket i DR-Ultra-serien 'Base Boys', mens ulvepigen Tala spilles af Flora Augusta, der har medvirket i film som 'Smagen af sult', 'Familien Jul og nissehotellet' og 'Du som er i himlen'.

Derudover medvirker navne som Henrik Vestergaard, Julie Agnete Vang, Ulver Skuli Abildgaard og Tammi Øst.

DR har endnu ikke meldt ud, hvilken julekalender de sender i år. Før jul sagde de til Billed Bladet, at de regner med at sende en genudsendelse.