Tirsdag starter den nye og femte sæson af 'Landmand søger kærlighed'. Her søger seks håbefulde landmænd kærligheden, og det skal tv-værten Lene Beier hjælpe dem med.

Her kan du se en kort præsentation af de seks landmænd.

Anders, 42 år, Korsør

Landmanden Anders har været single i fire år, efter et længere forhold. Han drømmer om at møde en humoristisk pige, men som også er hans modsætning.

Anders beskriver sig selv som et familiemenneske, og han kommer fra en familie af landmænd. Han er et aktivt menneske, der har et pilotcertifikat, og han kan lide at gå på jagt.

Anders, 42 år. Vis mere

Han udfører også frivilligt arbejde i et lokalt forsamlingshus.

Jørgen, 60 år, Sydjylland

Jørgen blev enkemand i 2009 efter fem års ægteskab, da konen døde af kræft. Han er bonusfar til tre piger, som han ser oftest muligt.

Han har kun været i kortere forhold, efter konen gik bort.

Jørgen søger en kvinde, som vil rejse og opleve verden med ham. En kvinde, som han kan blive gammel med. Vigtigst af alt skal hun have humor, have lyst til at danse og drikke et glas vin.

Martin, 31 år, Sønderjylland

Martin har lidt svært ved at vise sin bløde side, men han beskriver sig selv som en mand, der altid vil bakke sin kæreste op.

Han har været single i fire år efter et fem år langt forhold. Martin erkender, at han ret kræsen, og drømmepigen skal se godt ud, have gå-på-mod og ville noget med livet.

Han arbejder som driftsleder på en kvæggård, og han har altid vidst, at han ville være landmand.

Martin bruger meget af sin fritid på ringridning, og han deltager i omkring 30 stævner om sommeren.

Martin, 31 år. Vis mere

Niels, 25 år, Midtjylland

Den unge landmand bor på sin families gård, men han ejer dog halvdelen af gårdens 40 malkekøer. Så der er rigeligt at tage sig til på gården, som han en dag skal overtage.

Niels har indtil videre kun været i to korte forhold. Han drømmer om at møde den eneste ene, som vil bo på landet og drive gården med ham.

Han drømmer også om at blive far.

Han elsker at nyde naturen og har spillet guitar, siden han var 11 år gammel. Og han har i de seneste tre år optrådt eksempelvis til bryllupper med musikken.

Niels, 25 år. Vis mere

Thomas, 28 år, Nordjylland

Efter seks år som single drømmer Thomas om at få en sød kæreste, som han kan vågne op ved siden af.

Han betragter sig selv som et stort familiemenneske, og han vil gerne have fire børn. Han håber på at blive far, inden han fylder 30 år.

Thomas samler på gamle traktorer og har 80 stående på forældrenes gård.

Han blev i 2017 kåret til 'Årets unge landmand', og han driver et økologisk landbrug med 110 grise. Han er ambitiøs, hvorfor han ikke har meget tid til at dyrke sport, som han har gjort tidligere.

Thomas, 28 år. Vis mere

Troels, 25 år, Vestjylland

Troels har været single i et års tid, og han håber på at finde en kæreste, der kan give hjemmet en kvindelig hånd. Han kender i øvrigt Søren fra sæson to af programmet, og det er også en af årsagerne til, at han meldte sig.

Han drømmer om at få kone og børn, og han leder efter en naturlig og selvstændig kvinde.

Han elsker at rejse og bruger fritiden på at dyrke gymnastik og fodbold.

Troels, 25 år, Vis mere