For nogle mennesker er beslutningen om at indgå i et ægteskab, ikke sådan en man lige tager.

Men sådan forholder det sig ikke umiddelbart for Fie Laursen og Frederik Skovbjerg i tv-programmet Ex on the beach, som man kan se mandag aften.

Hvorvidt der er tale om et reelt bryllup, må du vente at se i aftenens program.

Hvorom alting er, så forblev de et par efter optagelserne sluttede, og de besluttede sig for at flytte sammen i en lejlighed i København.

Derudover fik de sig en fælles hund, bil og kærestetatoveringer. Og i aftenens afsnit bliver de så også gift.

Dramatisk brud

Desværre holdt kærligheden mellem de to ikke, og de slog op med hinanden i slutningen af april. De nåede at danne par i omkring to måneder.

'Frederik og jeg er gået fra hinanden, som kærester. Frederik tog en beslutning om at slå op. Jeg var uenig, men jeg blev enig, da jeg skabte selvindsigt. Det er ikke med kold luft, men selvfølgelig to knuste hjerter,' skrev Fie Laursen på Instagram, da nyheden kom frem.

'Frederik er den bedste mand – og jeg har aldrig haft så god en kæreste før, men jeg er også voksen nok til at se, at han ikke skal tage min kamp – så derfor har jeg valgt at tage den, men med ham som min bedste ven ved min side,' forklarede hun.

Også Frederik Skovbjerg virkede til at være enig, og holdt bruddet sobert.

'Det er mig, der har taget beslutningen, men et eller andet sted er vi også blevet enige om det. Vi fortsætter som venner nu, og det kan godt være, at vi finder sammen igen, men Fie skal have ro nu til, at hun ikke skal tænke på en kæreste,' har han tidligere sagt.

Men 1. maj skrev Fie Laursen et længere indlæg på sin Instagram, hvor hun gjorde det klart, at hun ikke ville have noget at gøre med sin ekskæreste længere.

Dagen efter konstaterede hun, at det skyldtes, at han havde været hende utro med en anden realitydeltager.

Den oplysning bekræftede hovedpersonerne Frederik Skovbjerg og Sarah Amalie Kristiansen overfor SE og HØR.

»Jeg lægger ikke skjul på, at vi har været sammen, og jeg står også ved det. Længere er den ikke,« siger Sarah Amalie Kristiansen.

Hun har deltaget i realityprogrammet "For lækker til love".

Du kan se Ex on the beach mandag aften 22.00 på kanal 4.