Lyt til artiklen

Heino Hansen springer ud som grandprix-vært.

DR har netop afsløret værterne for 'Dansk Melodi Grand Prix 2023', der til næste år afholdes den 11. februar i Næstveds kulturcenter 'Næstved Arena'.

Valget af faldet på standupkomiker Heino Hansen og DR-vært Tina Müller.

Mens sidstnævnte har været vært ved de seneste to grand prix'er, bliver det Heino Hansens debut.

Heino Hansen og Tina Müller er værter ved 'Dansk Melodi Grand Prix' i 2023.
Heino Hansen og Tina Müller er værter ved 'Dansk Melodi Grand Prix' i 2023. Foto: DR Presse / Seth Nicholas Agnete Schlichtkrull.
Vis mere

»Jeg glæder mig virkelig meget til at være vært ved 'Dansk Melodi Grand Prix'. Og så på min egen hjemmebane i Næstved, det kan ikke være bedre,« lyder det i en pressemeddelelse fra den 38-årige komiker, der er født og opvokset i Næstved.

For Heino Hansen følger værtsjobbet i kølvandet på en udnævnelse som 'årets komiker' ved 'Zulu Comedy Galla' tilbage i september.

Derudover har han netop optrådt for kronprins Frederik og kronprinsesse Mary ved uddelingen af Kronprinsparrets priser sidste weekend, og nu skal han altså prøve kræfter som tv-vært.

Heino Hansen afløser Martin Brygmann, der var Tina Müllers medvært i 2022 og 2021, hvor showet blev optaget i henholdsvis Jyske Bank Boxen i Herning og i DR Byen i København.

Det er første gang, at Næstved skal være værtsby for et melodi grand prix.

Herunder kan du høre seneste afsnit af B.T.s podcast 'Det vi taler om':