Det er bestemt ikke alt, som deltagerne i 'Over Atlanten' er enig i, det kommer især til udtryk i dagens afsnit.

Det er ikke en rar stemning, der er på skibet ‘Over Atlanten, når musikeren Wafande konfronterer kokken Jesper Vollmer med hans kommanderende tone.

»Siden vi tog afsted, der har du kommenderet med alle mennesker på denne her båd, og samtidig har du ligget syg på en puf i tre-fire dage. Jeg synes ikke, det er i orden. Der er kun én, der snakker, når vi har fællesmøde, og det er dig. Du tager hele tiden ordet. Det der med at sætte folk i gang som var det Gordon Ramsays køkken, det får jeg totalt klaus af,« siger Warfande anklagende direkte til Jesper Vollmer.

Kristian von Hornsleth har ikke samme opfattelse af Jespers kommanderende tone.

»Han er fucking køkkenchef, og hvis man ikke kan tåle den ledelsesstil, så skal man ikke være her ombord,« siger Hornsleth i dagens afsnit.

Jesper, der gerne vil forsøge at imødekomme Wafandes frustrationer prøver at sætte ord på, at det er dejligt, at Wafande ønsker frie hænder i køkkenet, men det er slet ikke der, Wafande er.

»Der er bare ikke nogen, der skal bestemme over helheden af det her. Hvornår der skal samles hår ud af toilettet, hvornår der skal laves mad, hvem der skal hvad, og hvilken ret det skal være. Jeg synes, det er noget fis,« slår Wafande fat.

Se klippet herunder, hvor Wafande kommer ud med sine frustrationer, og se om Wafande og Jesper får styr på arbejdsfordelingen i ‘Over Atlanten’ søndag på Kanal 5 og Dplay.Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk