Kan man virkelig tale så meget om makrel?

Vi er nu halvvejs i årets udgave af 'Gift ved første blik'.

Parrene er fortsat på bryllupsrejse rundtomkring i Europa, og som seer sidder man under fjerde afsnit af DRs datingprogram endnu en gang tilbage med flere spørgsmål end svar.

Følg med herunder:

Første undren: Er drypstenshuler pludselig blevet mega trendy?

Er det DR, eller parrene selv, der bestemmer, hvad de skal lave på deres bryllupsrejse?

Mens Melissa og Mikael sejlede i gondol i Hamburg (!?), og Benny og Tanja så på navnekopper i Wien, var både Anders og Sebastian og Olivia og Patrick på tur i en underjordisk drypstenshule.

Hvis drypstenshuler er det nye sort, kan B.T. anbefale en tur til Mønsted Kalkgruber i Midtjylland, der scorer 4,5 ud af 5 stjerner på Tripadvisor.

Tanja og Benny i Wien.
Tanja og Benny i Wien.
Vis mere

Anden undren: Er det godt at sidde ved vinduet, når man har flyskræk?

Svaret er ifølge psykolog Mette Kroier: 'Nej!!'

Alligevel sidder Tanja placeret ved vinduet på vej til Wien, hvor hendes højdeangst har frit udsyn, til hvor langt der er ned.

Steen og Mette var på bryllupsrejse i Marbella.
Steen og Mette var på bryllupsrejse i Marbella. Foto: DR
Vis mere

Tredje undren: Har pærer højere værdi for veganere?

Det kan ikke komme bag på nogen efter fjerde afsnit, at Mette er veganer, men har hun ret i, at »et af livets mest traumatiske øjeblikke er, når man bider i en pære, som man tror er moden – og den så viser sig at være stenhård?«

En hård pære er da træls, men mon ikke man kan komme på værre ting. Som for eksempel at være gift med en mand, der viser sig at have et diametralt modsat forhold til makrelsalat?

Fjerde undren: Hvor meget kan man diskutere makrel?

Apropos Mette og Steen, så gik der virkelig meget makrel-snak i den i ugens afsnit, hvor den populære fisk viste sig at være kryptonit for romantikken hos sæsonens ældste par.

Steen nævnte ordet makrel så mange gange, at det er uforståeligt, at han ikke følger Mette Frederiksen på Instagram. Til gengæld følger han 'Vild med dans', så kunne man mon se ham danse på TV 2 til næste år?

Herunder kan du høre seneste afsnit af B.T.s afsnit 'Det vi taler om':