Måske har du siddet med en følelse af, at du har set Rasmus Trangbæk fra 'Den store bagedyst’ før. Hvis det er tilfældet, så er du helt forkert på den.

For du har formentlig ikke set Rasmus - du har set hans tvillingebror Søren.

Søren Trangbæk deltog nemlig i TV 2 programmet 'Korpset', der blev sendt i 2017 - og man skal virkelig kigge godt efter for at se forskel på de to brødre.

Efter de begge har været på skærmen, så er det blevet endnu mere tydeligt for dem, hvor meget de egentlig ligner hinanden.

De to tvillingebrødre elsker at dyrke sport - og gør det gerne sammen.
De to tvillingebrødre elsker at dyrke sport - og gør det gerne sammen. Foto: Privatfoto
Vis mere

»Søren blev stoppet i Djurs Sommerland, hvor folk spurgte, om det ikke var ham, der var med i 'Den store bagedyst',« siger Rasmus Trangbæk.

Men det er bestemt ikke noget, de ikke har lagt mærke til før. Rasmus Trangbæk fortæller om en episode, hvor han og Søren Trangbæk skulle have nye briller.

»Søren havde lige været nede for at købe briller. Dagen efter skulle jeg samme sted hen. Vi endte med at købe fuldstændig de samme briller. Der kiggede optikeren meget mærkeligt på mig,« siger han og griner.

Og som det ofte er med enæggede tvillinger, så har de to et helt særligt bånd.

Sådan så Rasmus og Søren ud, da de var små.
Sådan så Rasmus og Søren ud, da de var små. Foto: Privatfoto
Vis mere

»Pludselig synger vi samme sang, og ofte behøver vi ikke færdiggøre en joke, før den anden ved, hvad man er ved at sige. Det er lidt crazy,« siger den 38-årige Bagedyst-deltager.

Selvom det for de fleste kan være svære at se forskel, så er det ikke et problem, de har.

»Ha ha, det er et lidt fjollet spørgsmål. Selvfølgelig kan vi selv se forskel. Men det er da rigtigt, at der er mange, der synes, det er svært. For os er det meget tydeligt,« siger Rasmus Trangbæk.

Du kan se ham i dit tv hver lørdag kl 20.00 på DR1. Hvis du vil se Søren Trangbæk, så kan du finde de gamle 'Korpset'-programmer på TV 2 Play.

Det er svært at se forskel - også da de var små.
Det er svært at se forskel - også da de var små. Foto: Privatfoto
Vis mere