Der er en god forklaring på, hvorfor 'Nybyggerne'-vinderne netop nu er i deres hus i Randers, på trods af at de ikke er flyttet ind.

Den 27. marts var en stor dag for Mads Taiki og Ida Holm, da det unge par her vandt femte sæson af ‘Nybyggerne’ og dermed deres drømmehus til en værdi af 2,6 millioner i Randers.

Ida og Mads er oprindeligt fra Thy, men har den seneste årrække boet i en lejlighed i Sydhavn i København. Den satte de dog for nyligt til salg, da det snart er tid til, at de skal hive teltpælene op og flytte til deres nye hus i Randers.

Det kan måske undre nogen, at parret ikke kunne flytte ind i deres hus lige efter finalen blev afholdt, men det forholder sig sådan, at der altid er en masse papirarbejde, der skal i orden først, blandt andet fordi parret vinderne skal betale skat af præmien. Derfor flyttede sidste års vinderpar, Charlotte og Fredrik, også først ind i deres hus i august, selvom de allerede vandt det i april.

Hvis man følger Ida og Mads på Instagram, vil man nok have bemærket, at parret de seneste dage har opholdt sig i huset i Randers, hvor de har slappet af, været til frisøren, bagt osv. Parret har nemlig delt en masse videoer og billeder på deres Instagram-stories. Det betyder dog ikke, at parret allerede er flyttet ind i ‘Nybyggerne’-huset.

'Vi er ikke flyttet ind endnu. Vi er her bare for et par dage for at ordne nogle praktiske ting og vande planter', forklarer Mads til Realityportalen.dk.

'Vi ved ikke endnu, hvornår vi helt præcis flytter ind. Men vi skal nok skrive på vores sociale medier, når vi officielt er flyttet ind, så man kan følge med der', fortsætter han. Du kan Mads og Idas Instagram-sider HER og HER.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk