Har de, eller har de ikke haft sex?

Det er det spørgsmål, mange Kardashian-fans har spurgt om i de seneste år, efter stjerneparret Kourtney Kardashain og Scott Disick forlod hinanden i 2015.

Siden da har man kunnet se eksparret have et tæt og godt forhold sammen i 'Keeping Up with The Kardashians' på trods af bruddet. Det har fået flere fans til at tro, at der gemte sig en bibeholdt romance mellem parret, og mange har sågar været 'stensikre' på, at de har haft sex, efter de var gået hvert til sit.

Ifølge eksparret er rygterne dog ikke sande. Det sagde de, da de medvirkede i 'Keeping Up With the Kardashians reunion'.

»Vi har ikke haft sex siden vi forlod hinanden, selvom folk ikke tror på, at det passer,« lød det fra den ældste af Kardashian-søskende. Hun blev bakket op af sin eksmand.

»Det er rigtigt nok, selvom det er irriterende,« sagde Scott Disick lettere sarkastisk.

Parret har flere gange været på ferie sammen – sammen med deres børn, og det har ad flere omgange lydt, at især Scott Disick ønskede, at de to kunne finde sammen igen.

Noget tyder dog på, at de ikke kommer til at ske lige forløbeligt. Kourtney Kardashian danner nemlig par med trommeslageren Travis Baker fra rockbandet Blink-182, mens Scott har kastet sin kærlighed på modellen og kendisdatteren Amelia Hamlin, der netop er fyldt 20 år.