Christopher Læssø og Karina Frimodt klarede sig videre til semifinalen i 'Vild med dans' på yderste mandat, da de vandt omdansen over Neel Rønholt og Michael Olesen.

Christopher brød grædende sammen, da det gik op for ham, at han havde overlevet i konkurrencen.

Og tårerne var langt fra væk, da vi snakkede med ham umiddelbart efter.

»Jeg er totalt overvældet. Når man står med så stærkt et par som Neel og Michael, så havde jeg allerede begravet danseskoene. Så den havde jeg bare ikke set komme«, sagde han ærligt til B.T.

Christopher kunne ikke tro sine egne ører, da det blev annonceret, at han vandt omdansen over Neel Rønholt. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)
Christopher kunne ikke tro sine egne ører, da det blev annonceret, at han vandt omdansen over Neel Rønholt. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix) Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Christopher og Karina havde anden færrest dommerpoint efter deres ellers meget sexede rumba, men til syvende og sidst var det seerne, der reddede dem i omdansen. Det er de taknemmelige over.

»Til alle dem, der har stemt: Det er det fucking vildeste, jeg nogensinde har oplevet«, sagde Christopher Læssø.

Der er dog ikke noget med at komme ud og fejre, for hans partner holder ham i stram snor.

»Vi skal ned og træne«, lød det fra Karina Frimodt.

Christopher Læssø reagerede meget stærkt på sin overlevelse i 'Vild med dans'. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2019)
Christopher Læssø reagerede meget stærkt på sin overlevelse i 'Vild med dans'. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2019) Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Den strenge disciplin ser nu ikke ud til at genere tv-værten og skuespilleren, som til sidst kom med en af de helt store kærlighedserklæringer til Frimodt, som han åbenlyst har haft fantastisk kemi med i hele sæsonen.

»Der er mange, der siger det, men det er så vild en udvikling, man er gennem her, og det er et kæmpe pres. Men jeg er så dybt taknemmelig over at arbejde sammen med dig. Og jeg synes, du er det vildeste menneske«, sagde Christopher, der øjeblikkeligt fik et lige så sødt svar fra Karina Frimodt:

»Det er mig, der er den heldige.«

Parret skal nu forberede sig på næste uge semifinale, hvor et enkelt par bliver sorteret fra inden finalen i Horsens. Modstanderne hedder Jakob Fauerby, Oscar Bjerrehuus og Coco O.