Det er ikke kun Claus, der har haft det svært i barndommen.

Når DR-programmet ‘Gift ved første blik’ ruller over skærmen hver torsdag, er Henriette Hansen, 29, og Claus Henriksen, 33, et af de par, som virker til at have det godt sammen og dele mange fælles værdier og holdninger.

Parret er også meget ærlige overfor hinanden, og allerede i bryllupstalen fortalte Claus til Henriette, at han havde haft en svær barndom med meget mobning.

Hvad vi dog ikke hører om på tv, er, at Henriette også selv har haft det svært som barn:

»Jeg har også haft en svær barndom lidt i stil med Claus, men ikke på samme plan. Det har været, fordi jeg har været meget ordblind, og så har jeg været taget meget ud af undervisningen og været til specialtimer, og så føler man sig udenfor. Man kommer udenfor det sociale, og det er svært. Derfor følte jeg mig ikke helt god nok, fordi jeg blev taget væk fra gruppen og skulle sidde for sig selv,« fortæller Henriette til Realityportalen.dk. Hun slår dog fast, at hun kæmpede sig ud af den svære tid og fik det meget bedre i teenageårene.

»Selvom det ikke fylder helt så meget for mig, så kan Claus og jeg se hinanden, fordi vi ved, hvad hinanden har været igennem, og det, tror jeg, betyder meget. Vi kan spejle os i hinanden og har en forståelse for hinanden.Vi har snakket om ting, som andre ikke har kunnet være på bølgelængde med, hvilket har været rart,« forklarer Henriette og tilføjer, at hun ikke har forsøgt at holde det skjult, at hun også har haft en svær barndom, det er blot ikke kommet med på tv.

Følg Henriette i ‘Gift ved første blik’ i aften klokken 20.00 på DR1.

Artiklen blev bragt i samarbejde med realityportalen.dk.