Det blev en ærgerlig afslutning i 'Gift ved første blik' for Ronnie Jørgensen og Cecilie Basnow, der i sidste afsnit valgte at stoppe ægteskabet.

Den 31-årige bygningsstruktør fra Ringsted og 28-årige kasino-dealer fra Roskilde havde deres op- og nedture i tv-eksperimentet, og til sidst kom de frem til den konklusion, at de ikke passede sammen.

»Da vi skulle ind til præsten om onsdagen og fortælle, om vi ville fortsætte med at være gift, havde vi ikke talt sammen siden søndag,« fortæller Cecilie i dag til B.T.

»Efter den sidste psykolog-samtale vidste vi nok begge to, at det her aldrig ville komme til at fungere,« tilføjer hun.

SE OGSÅ: Kathrine og Michael taler ud om 'badboys, Lego-plakater og gamer-stolen':

 
Gift ved første blik 2018: Michael og Kathrine om gamerstol og badboys
Vis mere

Bølgerne var gået højt, men hun mener ikke, de skiltes som uvenner, selvom de her efterfølgende, mens udsendelsen har været vist på tv, ikke rigtig har talt sammen.

»Sidste gang, jeg talte med Ronnie, var for et par uger siden, da vi var inde og lave et interview på Ekstra Bladet. Der snakkede vi fint sammen. Blandt andet om at det ikke varer længe, før Ronnie skal arbejde i Roskilde, hvor vi måske kunne tage en kop kaffe. Så jeg tror, vi kommer til at holde kontakten, bare ikke på daglig basis.«

Cecilie fortryder ikke, at hun stillede op i 'Gift ved første blik', men er stadig ked af den måde, hun flere gange er blevet fremstillet på.

»Jeg var forberedt på, at det jo er tv, og at det skal klippes spændende. Men den måde, de blandt andet klippede vores tur til Islands Brygge sammen, hvor det lignede, at jeg vendte ryggen til Ronnie, den gjorde mig ked af det.«

Foto: DR
Vis mere

I dag er Cecilie dog kommet videre og har fundet en ny mand, som hun er begyndt at date.

»Der var bare vanvittig kemi fra første øjeblik. Vi har siddet og set alle afsnittene sammen, og han siger, at jeg slet ikke ligner mig selv, når jeg er på tv,« griner Cecilie og tilføjer:

»Det var jo også frustrerende med alt det drama med mig og Ronnie, så det var klart, jeg nogle gange fik 'stoneface' på.«

Hun vælger i dag at se positivt på sit 'Gift ved første blik'-'nederlag' ved, at hun aldrig havde mødt sin nuværende mand, hvis ikke det var for programmet.

»Der sker noget med én, når man er med i sådan et eksperiment. Der gik jo heller ikke længe, fra programmet sluttede, til jeg helt tilfældigt fandt kærligheden.«

I sidste afsnit af 'Gift ved første blik' kom Ronnies hund til at spille en stor rolle, da de ikke kunne blive enige, om den skulle have lov til at sove i soveværelset eller ej. Til det siger Cecilie i dag:

»Jeg var altså ikke bange for den. Den er skidesød og dejlig, jeg kunne bare ikke sove i en seng, hvor der også ligger en kæmpe hund. Det er jo en rigtig mandehund, der ikke kun prutter, men også…Ja, altså, så synes jeg ikke, det er så lækkert at ligge med bar røv og hundehår, ha ha.«

Det er femte sæson, DR har forsøgt at matche par i 'Gift ved første blik', der i denne omgang har haft 500.000-600.000 ugentlige seere.

Foto: DR
Vis mere

Mens det ikke gik for Ronnie og Cecilie, lykkedes det for de to par Vanessa og Stefan og Kathrine og Michael at blive sammen efter programmets afslutning.

Sæsonens største nederlag tilfaldt det ældre par, Carsten og Eva, som allerede på bryllupsrejsen fandt ud, af at de ikke kunne sammen. De har i dag begge fundet kærligheden på ny.