I onsdagens udgave af ’Gift ved første blik’ blev 52-årige Eva og 53-årige Carsten gift, og under programmet faldt Carstens opførsel flere seere for brystet, og mange syntes, at den 53-årige nygifte gik over stregen, når han både tog Eva på numsen og kyssede hende. Selv mener hovedpersonen dog ikke, han har gjort noget forkert.

»Jeg synes, det er ærgerligt, at nogle af seerne har modtaget det på den måde. Men vi er alle forskellige, og alle folk har ret til deres mening,« siger Carsten til B.T.

Under programmet onsdag gik debatten heftigt for sig på det sociale medie Twitter, hvor flere kommenterede, at Carsten blandt andet rørte Evas numse kort efter vielsen, ligesom han kyssede hende, selvom hun egentlig afviste invitationen.

Eva har også selv over for B.T. fortalt, at hun mener, Carsten gik for hurtigt frem.

»Jeg prøvede så vidt muligt at lukke af for det, for jeg brød mig ikke om det. Det gjorde jeg faktisk ikke. Jeg synes, han var lidt for hurtig og lidt for langt fremme i skoene. Og her er jeg altså mere gammeldags,« har Eva tidligere sagt til B.T.

»Jeg fortryder ikke, at jeg kyssede Eva og rørte ved hende umiddelbart efter vielsen. Ellers ville jeg jo gøre vold på den person, jeg er. Jeg har altid været glad, åben og frimodig. Det skrev jeg også til Eva i brevet. Så jeg spiller med åbne kort,« siger Carsten.

Han synes tværtimod, det var en meget naturlig ting at kysse hinanden, når man lige er blevet gift.

»Personligt har jeg det noget ambivalent med kys på kinden. Vi er jo lige blevet gift. Kysser folk ikke også på deres første date? Vi er endda blevet matchet af et hold eksperter, som har sørget for et godt match,« lyder det fra Carsten.

En Twitter-bruger skrev onsdag, at hun mente, at Carstens kysseiver tangerede overgreb, men det forstår Carsten selv intet af.

»Hvordan nogen kan få sig selv til at skrive, at der foregik et 'overgreb', forstår jeg simpelthen ikke. Er det nu ikke længere i orden at kysse sin kone, efter at man er blevet gift? Den bornerte side ligger ikke hos mig. Og uanset vores forskellige udgangspunkter, så har både Eva og jeg begge to en følelse af, vi gerne vil lære hinanden bedre at kende, da bryllupsdagen er slut,« lyder det fra ’Gift ved første blik’-deltageren.

Selv mener han, at det er lidt pudsigt, hvordan seerne har reageret så skarpt på hans facon.

»Jeg har også set de tidligere programmer, hvor deltagerne har været mere sukkersøde og pæne. Men sådan er jeg ikke. Det er da lidt pudsigt, at folk reagerer så stærkt på, at en deltager i 'Gift ved første blik' er frisk, lidt fræk og skaber grobund for noget godt fjernsyn,« siger Carsten.

Eva fra 'Gift ved første blik'.
Eva fra 'Gift ved første blik'. Foto: Snowman Productions
Vis mere

Redaktøren på ’Gift ved første blik’, Sofia Fromberg, mener heller ikke, der er et problem i Carstens opførsel.

»Hele programmets præmis er, at vi sætter nogle mennesker sammen, fordi vi kan se, der er et supergodt match, og så klæder vi dem bedst muligt på til at arbejde med det match. Vi træder tilbage og betragter, hvad der sker, og medmindre der sker noget helt utilstedeligt, blander vi os ikke.«

Så Carstens behandling af Eva er ikke grov nok til, at I blander jer?

»Mennesker er forskellige, og Carsten er åben om, hvem han er, og hvad han gør. Mennesker er forskellige og gør det, de synes er rigtigt,« siger Sofia Fromberg.

Herunder kan du se alle de fire par, der medvirker i 'Gift ved første blik'.

25-årige Kathrine Gosvig Kelså fra Silkeborg og 27-årige Michael Harders fra Aarhus.
25-årige Kathrine Gosvig Kelså fra Silkeborg og 27-årige Michael Harders fra Aarhus. Foto: Kenneth Svanborg
Vis mere
Cecilie Basnov fra 'Gift ved første blik' giver sin brudekjole gratis til Tina Broholm.
Cecilie Basnov fra 'Gift ved første blik' giver sin brudekjole gratis til Tina Broholm. Foto: Marianne Overaa
Vis mere
Stefan fra Odense og Vanessa fra Esbjerg.
Stefan fra Odense og Vanessa fra Esbjerg. Foto: Marianne Overaa
Vis mere
52-årige Eva og 53-årige Carsten.
52-årige Eva og 53-årige Carsten. Foto: Marianne Overaa
Vis mere