'Familien fra Bryggen', der har kørt i 19 sæsoner på Tv 3, har for nylig meddelt, at programmet for nu er på pause.

Stephanie Karma Salvarli, der nok er bedre kendt som Geggo, optrådte for første gang i programmet allerede som 20-årig. Nu kommer vi tættere på hendes tanker herom i 'Til middag hos'.

»Det første en-to sæsoner, der havde jeg jo ikke lyst til at være med. Slet ikke,« fortæller hun blandt andet.

Hun forklarer, at hun og sin nu afdøde mormor, 'Mopper', skulle fungere som sidekick, men at programmet var tiltænkt hendes onkel, bokseren Mikkel Kessler og søsteren Linse, som Geggo er datter af.

Geggo sammen med Linse og Mopper i 'Familien fra Bryggen's syvende sæson
Geggo sammen med Linse og Mopper i 'Familien fra Bryggen's syvende sæson Foto: David Leth Williams
Vis mere

Og var det ikke for Linse, havde danskerne formentligt ikke fået muligheden for at følge Geggo, der i dag er 31 år, mens hun – for åbent kamera – voksede fra at være en rodløs teenager til den husmor og forretningskvinde, hun er i dag.

»Jeg prøvede jo at sætte en grænse,« forklarer hun og fortæller i samme ombæring, at hendes mor – »med al respekt« – generelt ikke har så mange grænser.

»Så jeg tror, hun havde det sådan: 'Det er fedt, det her, det vil du gerne'. Sådan har det egentlig været gennem hele mit liv. Det havde da været rart ikke at blive presset, men sådan har det jo altid været.«

'Familien fra Bryggen' voksede dog på Geggo, og danskerne fik, som bekendt, lov til at følge med i hende og resten af familiens strabadser i hele 19 sæsoner. Indtil i år, hvor programmet er på pause på ubestemt tid.

Denne uges deltagere i 'Til middag hos' er Stephanie Karma Salvarli, Kasper Fisker, Karina von D'Ahé og Ole Kibsgaard
Denne uges deltagere i 'Til middag hos' er Stephanie Karma Salvarli, Kasper Fisker, Karina von D'Ahé og Ole Kibsgaard
Vis mere

»Det er dejligt, det er den helt rigtige beslutning. Lige nu føles det ikke rigtigt at lave. Så er det lige meget med penge og at have sit eget tv-program – det er ligegyldigt, hvis man ikke har hjertet med i det,« fortæller hun om valget om pause.

I mellemtiden kan Geggo altså denne uge opleves i 'Til middag hos', hvor hun har selskab af tidligere fodboldspiller Kasper Fisker, forsidefrue Karina von D'Ahé og musiker Ole Kibsgaard. Programmet kan ses  på Tv 3 klokken 19 eller allerede nu på Viaplay.