Det er realitystjernen Stephanie Karma Salvarli, nok bedre kendt som Geggo, der skyder den nye sæson af TV3-programmet 'Til middag hos' i gang.

Her inviterer hun programmets øvrige deltagere – og seerne – hjem til middag, hvor hun også giver et indblik i sin barndom, der langtfra minder om de flestes.

Hun beretter blandt andet om, hvordan det var, da hun som seksårig kom i plejefamilie, fordi hendes mor, Linse Kessler, skulle i fængsel, da hun havde stukket en kvinde ned med en kniv.

»Det var en kontrast i mit liv. Jeg kom fra min mor, hvor man måtte alt – der var ingen regler, ingen faste rammer, ingen struktur,« fortæller hun.

Geggo i 'Til middag hos'.
Geggo i 'Til middag hos'. Foto: TV 3
Vis mere

Det var nemlig stik modsat i plejefamilien. Der var struktur, regler og grænser. Noget, Geggo altså slet ikke var vant til. Tværtimod.

»Begge ting kunne jo noget for mig, men jeg ved jo godt, hvad jeg tænker, var sundest på lang sigt,« siger hun.

Selvom hun i dag beskriver plejefamilien som »skøn«, havde hun sine forbehold dengang og satte sig også på tværs og gjorde modstand mod alle de regler, hun pludselig skulle forholde sig til.

Eksempelvis mindes hun en episode, hvor hun kom i seng uden aftensmad, da hun nægtede at smage på den biksemad, der blev serveret. For det havde hendes mor sagt, hun ikke behøvede.

Denne uges deltagere i 'Til middag hos' er Stephanie Karma Salvarli, Kasper Fisker, Karina von D'Ahé og Ole Kibsgaard.
Denne uges deltagere i 'Til middag hos' er Stephanie Karma Salvarli, Kasper Fisker, Karina von D'Ahé og Ole Kibsgaard.
Vis mere

Geggo, der sammen med ægtemanden Cengiz har døtrene Alba på fem og Sia på et år, fortæller desuden, at familien ikke selv har nogen regler omkring mad.

»Men vi har regler og struktur, vi har rammer. Det bliver man nødt til. Jeg har jo brudt den sociale arv og opdrager lidt anderledes,« forklarer hun.

De deltagere, der denne uge skal konkurrere med Geggo om at være den bedste kok og vært, er tidligere fodboldspiller Kasper Fisker, forsidefruen Karina von D'Ahé og musiker Ole Kibsgaard.

Programmerne kan ses på Viaplay fra 27. september og på TV3 fra mandag til torsdag klokken 19.