Det var ikke lang tid, at Geggo havde blonde lokker, og det var der en grund til.

I midten af juni gennemgik den 29-årige Geggo lidt af en forvandling, da hun besluttede sig for at blive blondine. Hun har ellers i mange år været mørkhåret, men der skulle ske noget nyt, og efter 8,5 time hos frisøren var de mørke lokker blevet helt lyse.

To måneder efter har Geggo dog nu farvet håret tilbage til det mørke udgangspunkt:

»Det var sjovt at prøve at være lyshåret for en periode, men nu var det ikke noget for mig længere. Jeg er bare bedst mørkhåret. Jeg er jo også mørkhåret fra naturens side. Det er bare mere mig. Men det var sjovt at prøve, og jeg elsker at skifte. Det kan være, jeg får lyserødt hår en dag. Man ved aldrig med mig,« fortæller hun til Realityportalen.dk.

»Jeg fik det jo lysnet ret hurtigt, så det var også blevet ret tørt og kunne godt bruge noget kærlighed. Det var ikke så taknemmeligt. Jeg var da glad for det, men lyst hår skal man passe og pleje, og jeg er sådan en, der helst går uden makeup og at rede mit hår i hverdagen, hvis jeg kan komme til det. Så jeg gider ikke at have lyst hår,« fortsætter hun.

Det er ikke kun Geggo selv, der er glad for, at hun igen er mørkhåret. Også ægtemanden Cengiz er godt tilfreds:

»Jeg er klart mere til det mørke. Jeg er ikke så vild med det lyse. Så jeg er glad for, at hun har farvet det tilbage,« erkender han.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk