Geggo fortryder på ingen måde, at de tidligere i år valgte at lukke La' Lotus ned.

I 2016 besluttede ‘Familien fra Bryggen’-parret Stephanie ‘Geggo’ Christiansen og Cengiz Salvarli sig for at smide omkring en halv million kroner til deres egen forretning, og den 20. juni samme år slog de dørene op for til skønhedssalonen La’ Lotus i København.

På trods af fine resultater tog parret en stor beslutning, og i marts i år afslørede de, at de havde valgt at dreje nøglen om og endegyldigt lukke salonen.

– Vi er ikke konkurs – tværtimod – men vi har større planer.

- Vi vil gerne sige vores kunder tusind tak for et par gode år, og for al den støtte og opbakning vi har fået fra jer! Uden jer havde vi aldrig haft så dejlig en forretning. Det er på tide at tænke større nu, og med de ord vil vi gerne sige farvel og tak – for denne gang, lød det fra parret.

Den beslutning har de på ingen måde fortrudt. Det fortæller Geggo i et indlæg på Instagram.

– Jeg kan mærke, at mit sind har fået det så meget bedre, efter vi lukkede La’ Lotus. Det er som om, at al den stress og ubehag, der lå og ulmede, er forsvundet, skriver hun og fortsætter:

– Ikke fordi jeg ikke kan tåle at have mange bolde i luften – God knows, jeg har det altid – men fordi det bare ikke føltes rigtigt at have den længere.

I stedet har Geggo og Cengiz kastet sine kræfter på bokseprojektet ‘Stjerne Boksning’, og hun fortæller, at hun slet ikke kan vente, til det store show finder sted. Det kan du læse mere om her.