Der er sket meget i Fran Dreschers liv, siden hun spillede rollen som Fran Fine i 'Alletiders barnepige', der gik sin sejrsgang på TV3 herhjemme.

Efter seks år med serien fik hun i 2000 konstateret livmoderhalskræft. I dag er hun helbredt og har udgivet en bog, 'Cancer Schmancer', hvor hun deler sine tanker om sygdommen. Syv år senere dannede hun organisationen The Cancer Schmancer Movement, der skal få kvinder til at opdage kræft tidligere.

Siden afslutningen på den kendte komedieserie har hun også talt ud om en traumatisk oplevelse, der ligger mange år tilbage.

I 1985 trængte to maskerede mænd ind i lejligheden hos hende og hendes daværende mand, Peter Marc Jacobsons. Parret havde besøg af en veninde, og mændene bandt Jacobson for derefter at voldtage de to kvinder foran ham.

»Jeg vil ikke ønske det for min værste fjende. Men bagefter tror jeg, det ændrede mig til det bedre. Jeg blev en dybere, mere medfølende person. Jeg blev en bedre skuespiller,« sagde hun i et interview med Larry King i 2002.

USA's tidligere præsident Bill Clinton ses her på scenen ved Life Ball i Wien, 2009.
USA's tidligere præsident Bill Clinton ses her på scenen ved Life Ball i Wien, 2009. Foto: JOE KLAMAR/AFP/RITZAU SCANPIX
Vis mere

Forleden talte hun den nu 60-årige skuespiller også med New York Post om, hvordan hændelsen har påvirket hende.

»Så hurtigt, jeg blev kendt, og historien kom ud, blev jeg nødt til at håndtere det. Og jeg elskede at være på job og være Fran Fine, for hun var bare sjov og ligetil, og mit liv var alt andet end det,« siger hun.

»Jeg ser tilbage på nogle af episoderne, og jeg husker så godt, hvad der foregik uden for settet. Jeg havde det ikke godt. Da vi begyndte optagelserne i 1993, vejede jeg 64 kilo, og inden sæson fire var jeg nede på 49 kilo. Jeg var helt nede.«

Året efter det dramatiske indbrud blev hun separeret fra Peter Marc Jacobson - og i 1999 blev de skilt.

Fran Drescher er kommet sig over kræften og bruger nu en del energi på velgørende arbejde.
Fran Drescher er kommet sig over kræften og bruger nu en del energi på velgørende arbejde. Foto: MANDEL NGAN/AFP/RITZAU SCANPIX
Vis mere

De havde været gift i 20 år og havde været sammen, siden de var teeangere.

Først i 2010 kom årsagen til deres brud frem: Peter Marc Jacobson er i dag homoseksuel.

Fra 2014 til 2016 var Fran Drescher gift med forskeren Shiva Ayyadurai, som hun mødte hos lægen.

'Jeg er taknemmelig for al tiden med ham. Livet er en rejse med mange kapitler. Tak for al støtten. Kærlighed er kærlighed,' skrev Fran Drescher på Instagram efter bruddet.