Den danske filminstruktør Susanne Bier har fået lunkne anmeldelser for sin Netflix-film 'Bird Box', der blev lagt ud 21. december.

Her i B.T. fik gyserfilmen tre ud af seks stjerner af vores anmelder, som kalder filmen forudsigelig og 'tabt på gulvet'.

Nu får filmen også skældud af brugerne på Twitter, men af en noget anden grund: Folk synes simpelthen, den er for uhyggelig, skriver den britiske avis Mirror.

'Jeg hader 'Bird Box', fordi den fik mig til at føle, jeg rent faktisk var med i filmen, og det var skrækindjagende', skriver en Twitter-bruger eksempelvis.

I filmens spiller Sandra Bullock den gravide kvinde Malorie, som må søge tilflugt i et hus sammen med andre overlevende, da mystiske omstændigheder pludselig får alle til at begå selvmord.

Det går hurtigt op for dem, at man dør, hvis man bevæger sig udenfor uden at dække sine øjne til, og så starter kampen for overlevelse i en blind verden.

Hvis Susanne Bier er ked af de dårlige anmeldelser, kan hun glæde sig over, at gysets mester, forfatteren Stephen King, er helt tosset med hendes film og åbent modsiger anmelderne på Twitter.

'Jeg var fuldstændigt revet med af 'Bird Box' (Netflix). Tro ikke på de lunkne anmeldelser, som delvist kan skyldes anmeldernes ambivalens til streaming-platformen i modsætning til biograffilm,' skriver han.