Lyt til artiklen

I et år har fans af seerfavoritten 'Stormester' måtte vente på den nu snartkommende sjette sæson.

TV 2 afviste overfor B.T., at den lange ventetid skyldtes problemer med produktionen eller puslespillet med sendefladen, og nu har tv-stationen tilmed igangsat endnu en sæson af det populære program, hvor kendte danskere giver deres kreative løsninger på skæve opgaver.

For produktionen bag 'Stormester' melder nu ud, at de er klar med en specialsæson til næste år.

'Stormester Vindernes Vinder kommer i 2023! Vinderne fra de første 5 sæsoner er klar til at dyste om at blive den ultimative vinder af Stormester. Det bliver til 4 programmer og studieoptagelserne kommer i starten af november,' skrives det på programmets Instagram-profil.

Deltagerne i den kommende sæson af 'Stormester' tæller kommende 'Vild med dans'-vært Martin Johannes Larsen, komiker Eva Jin, tv-naturformidler Sebastian Klein, skuespiller Julie Rudbæk og satiriker Simon Jul.
Deltagerne i den kommende sæson af 'Stormester' tæller kommende 'Vild med dans'-vært Martin Johannes Larsen, komiker Eva Jin, tv-naturformidler Sebastian Klein, skuespiller Julie Rudbæk og satiriker Simon Jul. Foto: Stormester
Vis mere

Det betyder altså, at i samme måned, hvor sjette sæson af 'Stormester' vises, så begynder optagelserne til den særlige 'Vindernes vinder'-sæson.

Her skal de tidligere vindere af programmet – der tæller den første vinder, komikeren Christian Fuhlendorff, dernæst tv-vært Sofie Linde, komiker Victor Lander, musiker Annika Aakjær og sidste sæsons vinder, komikeren Jonas Mogensen – dyste mod hinanden om at vinde programmet for anden gang.

Og en sådan særudgave af TV 2-programmet har dets fans skreget på længe på de sociale medier.

Tilmed i en sådan grad, at også programmets vært, den såkaldte stormester, komikeren Lasse Rimmer, har kommenteret, at han også selv fandt det som en god idé – ligesom en anden mulig særudgave, fans har ønsket, hvor det blot er tidligere populære deltagere, der ikke nødvendigvis fik flest point i deres sæson, som vender tilbage i programmet.

Men nu er det første fanønske i hvert fald blevet hørt, for til næste år kommer 'Vindernes vinder'-særudgaven af TV 2-programmet.

Det skriver også den faste medvært på 'Stormester' – eller den såkaldte assistent i programmet – komikeren Mark Le Fevre.

'Godt nyt fra STORMESTER-land. Der kommer en »VINDERNES VINDER« sæson!' lyder det i et opslag på Instagram.

Sjette sæson af 'Stormester' udkommer på TV 2 og TV 2 Play lørdag 5. november 2022, mens særsæsonen 'Vindernes vinder' kommer på et endnu uspecificeret tidspunkt i 2023.