Normalt plejer 'familien fra Bryggen' at tysse uvenskaber ned, så deres interne stridigheder ikke bliver udstillet på tv.

Det bliver der dog lavet om på i den kommende sæson af TV3-programmet af samme navn, hvor de bliver nødt til at indvie seerne i dramaet.

Familien har nemlig i det forgangne år været så rygende uenige, at det ikke var muligt at gennemføre optagelserne uden at have det med.

Det forklarer Stephanie 'Geggo' Salvarli, efter at hendes mand og hendes mor fredag var i 'Go' Aften Live' for at fortælle om den kommende sæson.

Linse Kessler og Stephanie 'Geggo' Salvarli har været dødeligt uvenner, men er nu på talefod igen.
Linse Kessler og Stephanie 'Geggo' Salvarli har været dødeligt uvenner, men er nu på talefod igen. Foto: Ida Guldbæk Arentsen
Vis mere

Her fortalte Cengiz Salvarli og Linse Kessler, at der har været uvenskab i familien i løbet af de foreløbig 18 sæsoner, de har filmet 'Familien fra Bryggen', men at de har frabedt sig at få det med på tv.

Nu har det altså ikke været muligt at skjule det længere.

»I den nye sæson kommer lidt, vi ikke har lavet før. Der kommer noget, hvor familien er uenige om nogle ting, som vi var nødt til at have med. Det gør der,« afslører Cengiz Salvarli, inden Linse Kessler supplerer:

»Fordi det var et længerevarende uvenskab, så var vi nødt til at tage det med, fordi vi skulle optage hver for sig.«

'Familien fra Bryggen'-stjernerne afslører ikke endnu, hvad uvenskabet går ud på. Men de opsigtsvækkende udtalelser har tilsyneladende fået seere til at tro, at det er Linse Kessler og hendes svigersøn, der har været uvenner.

Men det maner Stephanie 'Geggo' Salvarli til jorden i en spørgerunde på Instagram.

'Nej, det er ikke C og min mor, der har haft en konflikt. Det er min mor og jeg,' skriver hun.

'Lige som mange andre familier har vi også uvenskab indimellem, det er bare ikke noget, vi normalt filmer, da det oftest drejer sig om bagateller. Denne gang var det alvorligt og længerevarende, og oveni det var vi ved at filme en sæson, så det ville være unaturligt ikke at påtale det.'

'Familien fra Bryggen' kører på 19. sæson.
'Familien fra Bryggen' kører på 19. sæson. Foto: TV3
Vis mere

Familien har tidligere løftet sløret for et alvorligt uvenskab. Det gjorde Stephanie 'Geggo' Salvarli blandt andet i sin bog 'Geggo – Fra vild teenager til businesskvinde og mor', hvor hun gav udtryk for, at hun savner sin onkel – Linse Kesslers bror, den tidligere bokser Mikkel Kessler – og at det er trist, at hun ikke længere er på talefod med den mand, der i flere perioder af hendes barndom var både som en bror og en far for hende.

»Det er jo efterhånden ingen hemmelighed, at jeg desværre ikke rigtigt har kontakt med Mikkel i dag. Der har været så mange uoverensstemmelser, som gør, at vi ikke taler sammen længere. Det er trist, og jeg savner ham. Men sådan er det en gang imellem i en familie, særligt når alle er så skidestædige,« skriver hun og fortsætter:

»Jeg håber bare, at vi en dag kommer tilbage til hinanden, for jeg havde aldrig i mit liv troet, at vi skulle ende her.«

Uvenskabet har efterhånden stået på i et par år, men ingen af parterne har foreløbig ønsket at fortælle, hvad der slog skår i familieidyllen.

Den nye sæson af 'Familien fra Bryggen' har premiere 8. april.