En velkendt reality-hunk bliver inden længde aktuel i hele to 'Landmand'-programmer på TV2.

Sidste efterår medvirkede den unge landmand Troels Hymøller i 'Landmand søger kærlighed'. Desværre havde han ikke heldet med sig til at finde den eneste ene, men i foråret 2019 fik han en ny mulighed for at finde sig en sød pige i et datingprogram.

Denne gang var det i 'Ex on the Beach' på Kanal 4, men selvom Troels heller ikke fandt kærligheden her, vendte han hjem til Danmark med endnu en uforglemmelig oplevelse i rygsækken.

Det viser sig dog, at det ikke bliver det eneste, vi får at se til Troels på skærmen i år. Inden længe vender han nemlig tilbage i hele to TV2-programmer.

»Jeg skal være med i sæson seks af 'Landmand søger kærlighed – ekstra' og sæson to af 'Mænd, mad og kærlighed',« afslører Troels til Realityportalen.dk.

I 'Landmand søger kærlighed – ekstra' mødtes Troels til en snak med Lene Beier om jagten på kærligheden. Og i 'Mænd, mad og kærlighed', der har premiere i aften, lærte kokken Claus Holm ham at gå i køkkenet med kærlighed, så han kan lave en romantisk middag til en, han holder af.

Og Troels mener bestemt, at han har fået noget ud af deltagelsen:

»Jeg er da blevet lidt bedre til at lave mad, og det var sjovt at være med,« forklarer han og tilføjer, at han nyder at lave tv:

»Det er altid rart at have lidt andet end at passe køer hele tiden,« griner han.

Hvornår de to afsnit med Troels sendes, ved han endnu ikke.

Se Troels i 'Landmand søger kærlighed – ekstra' og 'Mænd, mad og kærlighed' på TV2 og TV2 Play.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk