'Ex on the Beach'-baben har langtfra haft en nem fortid.

Når den nye sæson ‘Ex on the Beach’ hver søndag til tirsdag toner frem på skærmen, er 22-årige Cecilie en del af årets deltagere.

I programmet fremstår Cecilie som en pige, der har styr på sagerne og hviler i sig selv, men det betyder bestemt ikke, at hun altid har haft det nemt. Tværtimod.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se to af sidste års deltagere fra ‘Ex on the Beach’ havde sex og ikke var helt enige om, hvorvidt det var fedt eller nederen.

»Jeg har tidligere været meget langt ude i et stofmisbrug, og det fortryder jeg meget, fordi det har ødelagt meget i mit liv. På den anden side er jeg også glad for at jeg gjorde det, fordi det har gjort mig stærkere nu. I januar var det fire år siden, jeg stoppede med stoffer. Jeg havde forsøgt at tage mit eget liv og havde så en mor, der sagde til mig, at enten skulle jeg tage mig sammen og gøre noget med mit liv, eller også skulle jeg ikke komme hjem igen. Så fik jeg et wakeup-call og tænkte: “Jeg gider ikke det her mere”. Mens jeg er her i livet, vil jeg gerne have det godt. Jeg gider ikke at have det dårligt,« forklarer Cecilie ærligt.

»Jeg tror, jeg begyndte at tage stoffer, fordi jeg blev mobbet rigtig meget. Så det var en måde at flygte. Jeg havde det rigtig skidt og også i dag er der mange, der kører på mig. Der er endda blevet lavet en artikel om, at folk har skrevet så grimme ting til mig på sociale medier. Jeg tror, at grunden til, at jeg er blevet mobbet, er, at jeg var anderledes og sagde tingene, som de var, og kæmpede for de svage i folkeskolen. Og så blev jeg selv et offer. Jeg søgte også meget opmærksomhed – den forkerte opmærksomhed,« forklarer hun og fortsætter:

»Men det har gjort mig så stærk, at der ikke rigtig er noget, der kan vælte mig længere. Et godt eksempel er mine udtalelser i den artikel, der er blevet skrevet om mig, hvor jeg er blev kørt ned på en anonym app, og hvor folk skrev, at jeg lignede en rotte og var slappere end nogens oldemor og sådan noget. Meget langt ude. Der udtalte jeg bare, at det var godt, det gik udover mig fremfor en 14-årig pige, fordi jeg kan ignorere det. Jeg har det nemlig godt i dag.«

Se ‘Ex on the Beach’ søndag til tirsdag klokken 22.00 på Kanal 4.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk