Musikken og fællesskabet har for den 19-årige Clara Nedergaard fyldt det hele siden 'X Factor'.

Men fredag sluttede sangeventyret for den unge deltager, og det har efterladt hende med en følelse af tomhed.

Det fortæller Clara Nedergaard til TV 2.

»Jeg græd i lørdags, fordi jeg allerede savnede de andre. Det var hårdt. Jeg troede, at jeg ville være mig selv senest tirsdag. Det er jo ikke, fordi jeg ikke har noget at tage mig til, men jeg har det stadigvæk tomt,« siger hun til mediet.

Clara Nedergaard fik et stort kram af Thomas Blachman, efter det stod klart, at hun skulle forlade 'X Factor'.
Clara Nedergaard fik et stort kram af Thomas Blachman, efter det stod klart, at hun skulle forlade 'X Factor'. Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Clara Nedergaard var blandt storfavoritterne til at vinde dette års 'X Factor' – men fredag endte hun i farezonen, hvor den debuterende dommer Simon Kvamm valgte at sende Nambahlou videre.

En beslutning, som Thomas Blachman ikke havde meget tilovers for.

»Nambahlou har leveret langt bedre i omsangen, så det er bare en rød løber ud at lave sin egen ting. Og så har hun været der tre gange. Og Clara er der for første gang. Det er simpelthen for vanvittigt,« lød det fra Thomas Blachmann efter fredagens liveshow.

Siden har hverdagen ramt den unge deltager, der nu igen skal håndtere gymnasiet, og ikke mindst den store 3.G's opgave SRP.

Til TV 2 fortæller 19-årige Clara Nedergaard, at selvom hun har modtaget meget kærlighed og opbakning fra mange – så er det savnet til de andre deltagere, som fylder mest.

Tirsdag kom det også frem, at en romance var opstået mellem Clara og Samuel fra gruppen Sigalaz.

»Samuel og jeg er blevet mere end venner, i takt med at vi de seneste par måneder har brugt så meget tid sammen,« sagde Clara Nedergaard til B.T. onsdag.

Fredagens 'X Factor'-semifinale løber af stablen klokken 20, og du kan naturligvis følge den lige her på B.T.