TV 2 prøver nu kræfter med et helt nyt realityformat, hvor ni kendte danskere skal på en benhård rejse til Sydkorea. 

Det skriver de i en pressemeddelelse. 

Her skal de ni kendte, der er Sarah Grünewald, skuespiller og rådgiver Anne Sofie Espersen, sangerinde Sharin Foo, skuespiller Esben Dalgaard, tv- og radiovært Adam Duvå Hall, forfatter og debattør Geeti Amiri, tidligere elitesvømmer Sarah Bro, skuespiller Albert Rosin Harson og breakdancer Rico Coker, tilbringe 12 dage med den kinesiske livsfilosofi shaolin. 

'Shaolin er en læring og filosofi omkring at leve sundere; såvel fysisk som mentalt. Om ikke at tage ting for givet. Om indre ro og værdsættelse.'

'Shaolin er en over 1.000 år gammel tradition og for dem, der praktiserer den, en livsstil og en kilde til personlig udvikling,' lyder det.

Det nye program 'Shaolin' på TV 2
Det nye program 'Shaolin' på TV 2 Foto: André Blinkilde
Vis mere

Danskerne skal træne i et tempel i Sydkorea. 

Her det to højtrangerede Shaolin-masters, Shifu Yan Lei og Shi Heng Yi, som løbende vil teste og udfordre de medvirkende både fysisk og mentalt.

Deltagerne skal gennem både kung-fu, meditation, ro og samtaler, for at blive den bedste version af sig selv.

»’Shaolin’ er vores helt nye bud på, hvad reality også kan være. Forløbet er ikke tilrettelagt af et tv-hold, men derimod af højtrangerede Shaolin-masters i en autentisk ramme. På TV 2 har vi et ønske om at udfordre det velkendte reality-format, og i ’Shaolin’ er der intet udskillelsesforløb og ingen tabere. Vi sætter i stedet fokus på de medvirkendes individuelle udvikling og deres ønske om at udfordre sig selv,« siger TV 2 redaktør, Henriette Ladegaard,

’Shaolin’ får premiere på TV 2 og TV 2 Play mandag den 22. januar.