Godt et halvt år efter skilsmissen har 'Paradise'-deltagers ekskone fundet sammen med en anden 'Paradise'-deltager.

Det kom som lidt af et chok, da det i januar kom frem, at Ronnie Rømer Borregaard, der deltog i ‘Paradise Hotel’ sæson fem i 2009, i ‘Paradise tur retur’ og senere i ‘Paradise Hotel reunion’ i 2012, skulle skilles fra sin kone, Line Rømer Borregaard.

De to fandt sammen i 2013, fik datteren Alberte i 2014, sønnen Villads i 2016 og blev gift samme år. I sommeren 2018 blev parret kirkeligt velsignet og holdt bryllupsfest for venner og familie, og samme år besluttede de at købe en grund i Nordjylland, hvor drømmehuset skulle bygges.

Nu er parret blevet skilt, og de er begge flyttet tilbage til København, hvor de bor i hver deres lejlighed og skiftes til at have børnene boende hos sig i en fem/ni-ordning. Ronnie kunne for nyligt afsløre overfor Realityportalen.dk, at både han og Line er kommet videre med deres kærlighedsliv siden skilsmissen.

»Line er kommet videre og har fundet en god fyr, der vil vores børn det bedste. Det er da helt fantastisk. Det tror jeg, at alle ville ønske kunne være et drømmescenarie efter en skilsmisse. Jeg har ikke fået en kæreste endnu, men det skal så absolut ikke være en hemmelighed, at jeg ser en helt igennem fantastisk og dejlig pige i Aalborg, som jeg er utrolig glad for,« lød det fra Ronnie.

Det viser sig dog, at Lines nye kæreste ikke er helt fremmed for Ronnie. Benjamin Danni Papp medvirkede nemlig også i femte sæson af ‘Paradise Hotel’ tilbage i 2009 sammen med Ronnie. De to havde dog ikke et tæt bånd under opholdet.

»Benjamin og jeg var ikke gode venner. Vi har haft snakket sammen nogle gange de seneste år, men ikke på et “fast” venneniveau. Det eneste, der er vigtigt for mig, er, at det er en, som vil mine børn det bedste, og som gør Line lykkelig, så hun kan være den perfekte mor for de små. Selvfølgelig er det specielt, når man ved, hvem personen er, men vigtigst af alt er, at ovenstående er opfyldt, og så er jeg ærlig talt ligeglad med, om det er Benjamin fra ‘Paradise’ eller en anden,« fortæller Ronnie og slår fast, at Line og Benjamin først begyndte at se hinanden, efter han og Lines forhold var afsluttet.

Også Benjamin har det fint med, at han kender lidt til sin nye kærestes eksmand.

»Herhjemme er vi helt okay med at tale om hinandens ekskærester. Jeg kender både hendes ekskæreste, og hun har fået et rigtig godt forhold til min. Det er ikke en forudsætning for vores liv, at vi alle har en god kommunikation, men det er yderst tilfredsstillende, hvis det kan lade sig gøre at bevare den fornødne respekt for hinanden. Jeg har med mine øjne set Ronnie, før jeg har set Line. Det kommer sig af naturlige årsager, da man jo ser ‘Paradise’-deltagerne ved deltagelse, og det var tilbage i år 2009. Altså før jeg mødte Line,« forklarer han.

Benjamin og Ronnie var begge en del af startcastet i femte sæson ‘Paradise’. Benjamin røg ud i afsnit 28, mens Ronnie røg ud i afsnit 32. Senere tjekkede Ronnie dog ind igen i afsnit 47 og røg ud igen i afsnit 52.

Se billederne af Benjamin nedenfor – det ene fra dengang han medvirkede i ‘Paradise’ i 2009 og det andet fra i år: