Den første danske sæson af det amerikanske hitformat 'The Bachelor' har endnu ikke nået sin ende, men allerede to gange har programmets singlefyr Casper Berthelsen langet kraftigt ud efter TV 2.

Nu svarer TV 2 for første gang på den harske kritik overfor B.T.

Først fandt Casper Berthelsen det 'utilgiveligt' og som et 'kontraktbrud', da endnu en bachelor, Jaffer Janjooa, kom ind uden hans viden.

»Jeg var simpelthen så utilfreds med flere ting, at jeg overvejede at trække mig og rejse hjem,« lød det kontant fra den 33-årige pilot til TV 2.

I den forbindelse bekræftede redaktøren på 'The Bachelor', Morten Lübbert, at man ordnede utilfredsheden over programmets udvikling på et krisemøde.

Men da optagelserne var slut, og programmet skulle vises på tv, blev Casper Berthelsen endnu en gang forarget.

Han fortalte til Her & Nu, at han var direkte skuffet og frustreret over den ifølge ham sensationelle klipning af programmet. Han mente, at TV 2 ikke viste, hvor interesserede kvinderne faktisk var i ham eller de dybe samtaler, han havde med dem.

»Produktionen har virkelig taget mange kritiske vinkler med, og det er måske for at skabe underholdning, jeg ved det ikke, men det er bare ærgerligt, at de fordrejer sandheden,« lød det atter kontant fra bacheloren.

Petra Nagel er vært på programmet. Her med singlen Casper.
Petra Nagel er vært på programmet. Her med singlen Casper. Foto: Lotta Lemche/TV 2
Vis mere

Nu forholder redaktøren på 'The Bachelor', Morten Lübbert, sig til den skarpe kritik fra programmets hovedperson.

Han pointerer først og fremmest overfor B.T., at Casper Berthelsen i det store hele ikke har været utilfreds med programmet.

»Vi modtager altid gerne feedback fra vores medvirkende, og det er vores overordnede indtryk, at Casper har været rigtig glad for at medvirke i 'Bachelor',« slår Morten Lübbert fast.

Han afviser ligeledes, at det skulle være dårlig kommunikation mellem bacheloren og produktionen, der skulle være årsag til, at Casper Berthelsen nu to gange er blevet chokeret over det program, han for tiden kan ses i.

Casper i 'Bachelor', som kan ses på TV 2 Play. I alt er der 24 afsnit med en varighed på omkring 30 minutter.
Casper i 'Bachelor', som kan ses på TV 2 Play. I alt er der 24 afsnit med en varighed på omkring 30 minutter. Foto: TV 2
Vis mere

»Det er altid vigtigt for os, at vores medvirkende bliver informeret og forberedt grundigt, hvilket Casper er blevet under hele forløbet, men man kan nok aldrig forberede nogen 100 procent på, hvad det vil sige, og hvordan det vil føles at medvirke i så stort et format som 'Bachelor',« lyder det fra TV 2-redaktøren.

Morten Lübbert kan dog ikke genkende Casper Berthelsens kritik af, at programmet i sin klipning skulle have fordrejet sandheden og fået kvinderne til at fremstå mere kritiske overfor den 33-årige pilot, end tilfældet var.

»Vi redigerer naturligvis i de mange, mange timers optagelser for at fortælle programmets historier bedst og for at skabe spænding og relevans for vores seere.«

»Vores deltagere har rigtig meget på spil i programmet, og derfor har det været meget vigtig for os at holde fokus på at fortælle en så ærlig og autentisk kærlighedshistorie som muligt,« slutter 'The Bachelor'-redaktøren.