»Jeg er glad og stolt,« indleder hun jublende sit opslag på Instagram.

Den 37-årige tv-vært Sofie Østergaard kan nu afsløre, at hun fra den 4. januar er ny vært på DR's store underholdningsprogram 'Versus'.

Det sker efter, at hun sidste år sagde op i DR midt i en store fyringsrunde.

Dengang var hun klar til at prøve nye udfordringer efter mange år som især børnevært på kanalerne DR Ultra og DR Ramasjang, men nu vender hun altså tilbage til moderskibet, hvor hun afløser Jakob Riising, der trods sin fyring i foråret fik lov til at køre 'Versus' videre i første omgang.

Sofie Østergaard.
Sofie Østergaard. Foto: DR
Vis mere

»Vi er allerede i fuld gang med optagelserne, og jeg glæder mig til, I alle kan følge med fra den 4. januar. Jeg lover at hoppe i andet end en badekåbe samt at gøre mit allerbedste for at udfylde de kæmpe store sko efter Jakob Riising,« skriver hun til sin Instagram-afsløring, hvor hun på billedet er iført badekåbe og 'Versus'-kort.

Sofie Østergaard arbejder ved siden af sine tv-jobs som danser.

I 2007 deltog og vandt hun blandt andet TV2's talentkonkurrence 'Scenen er din', hvor hun dansede sammen med Esbern Syhler-Hansen, der senest har medvirket i 'Vild med dans' sammen med Rosa Kildahl kendt fra 'Den store bagedyst' i 2018.

Sofie Østergaard's Instagram-opslag får masser af online-kærlighed fra venner og kollegaer.

Jakob Riising som 'Versus'-vært.
Jakob Riising som 'Versus'-vært. Foto: DR
Vis mere

'Vild med dans'-danserne Morten Kjeldgaard og Michael Olesen skriver blandt andet 'Sådan' og 'Hvor mega sejt' i kommentarfeltet, ligesom tidligere 'Versus'-vært Jakob Riising også sender et par klappende emoji-hænder.

Jakob Riising har i efteråret haft sit eget talkshow 'Riising Late Night' på Kanal 5. Et program der ikke er blevet forlænget til 2020.

'Versus' får som nævnt premiere den 4. januar.

Se Sofie Østergaards Instagram-opslag her: