Mandag aften røg deltagerne Baris og 'Guldberg' ud af dette års 'Robinson Ekspeditionen', men det dobbelte exit skete på to vidt forskellige måder.

Baris fra Albertslund måtte se den ene stemme efter den anden blive trukket op af urnen, da der endnu en gang var 'Ø-Råd' i dette års ekspedition.

Det nye Hold Syd, som han næsten lige var blevet en del af, tog en kollektiv beslutning og stemte ham ud med et brag.

»Det var noget rigtig lort. De tog den værste beslutning ved at stemme mig ud. Overordnet set så jeg mig selv som den mest komplette spiller på det nye Hold Syd,« fortæller den 25-årige deltager, der faktisk var tæt på at drukne i årets første dyst, til B.T.

25-årige Baris fra Albertslund (forrest).
25-årige Baris fra Albertslund (forrest).
Vis mere

Vigtige samtaler klippet ud

I mandagens afsnit fremstilles Baris som en smule naiv, hvis man skal tro nogle af de andre deltagere, men den fremstilling er hovedpersonen bestemt ikke enig i:

»Jeg var overhovedet ikke overrasket, da jeg blev stemt ud - også selvom programmet viser noget andet. Der er jo mange ting, man ikke ser på tv, og der er en masse vigtige samtaler, som er klippet ud, hvor det er tydeligt at se, at jeg godt ved, hvad klokken er slået.«

Baris endte i en svær situation, da Jakob Kjeldbjerg (vært på programmet, red.) besluttede, der skulle dannes nye hold. Her var det Maria, som Baris tidligere havde været med til at ofre, der var førstevælger.

»Jeg var absolut ikke naiv, da Maria valgte mig til sit hold, men jeg forsøgte at spille skuespil, så jeg kunne komme i ind i varmen igen. Det kunne jeg så ikke. Hun var sgu en iskold 'bitch', som hun også selv siger i programmet,« forklarer han.

Robinson-deltageren Louise Guldberg.
Robinson-deltageren Louise Guldberg. Foto: (PR-foto/TV3)
Vis mere

Tilbage i skolegården

Den anden deltager, der måtte se drømmen om Robinson-trofæet fordufte, var 25-årige Louise Guldberg fra Als, som blev valgt fra af sine holdkammerater ud fra en benhård første- og andenvælger metode.

»Jeg forstår stadig ikke deres valg. Holdet skal selvfølgelig være så stærkt som muligt, men jeg synes bestemt ikke, at jeg var den svageste nede på øen,« siger sønderjyden til B.T. og tilføjer:

Måden, det skete på, er desværre sådan, som Robinson er skruet sammen, og jeg havde da også en dårlig fornemmelse inden kappestriden (konkurrence i programmet, red.), men derfor var det da stadig ikke fair, at jeg skulle ryge på den måde.«

I videoen øverst kan du se øjeblikket, hvor Louise Guldberg trak nitten, da der skulle laves nye hold i 'Robinson Ekspeditionen'.