Lyt til artiklen

Skuespilleren Ditte Hansen havde taget sin netop fraflyttede søn med til premieren til HBO MAX-serien 'House of the Dragon', som fandt sted onsdag i Imperial.

»Man lokker med premierebilletter. Det virker, jeg er jo sammen med ham, og det er så dejligt,« griner Ditte Hansen.

I november fortalte Ditte Hansen til Alt for damerne, at hun havde det svært med, at børnene var flyttet hjemmefra, og at hun nu skulle til at genopfinde parforholdet med sin mand og skuespillerkollega, Benjamin Boe Rasmussen.

»Jeg troede, at jeg havde en depression, men det var bare sorg. Han (sønnen red.) kommer jo hjem hele tiden, så alt er godt igen,« fortæller hun til B.T.

Portræt af Louise Mieritz og Ditte Hansen, der er aktuelle i anden sæson af komedieserien 'Ditte og Louise'.
Portræt af Louise Mieritz og Ditte Hansen, der er aktuelle i anden sæson af komedieserien 'Ditte og Louise'. Foto: Ida Guldbæk Arentsen
Vis mere

For tiden arbejder Ditte Hansen sammen med kollegaen Louise Mieritz på en tv-serie, der får premiere på TV 2 til februar næste år.

Serien hedder 'Dansegarderoben', og omhandler de otte kvinder bag 'Cirkusrevy'-stjernerne Preben Kaas og Jørgen Ryg i 1975.

Ditte Hansen og Louise Mieritz har begge skrevet og instrueret serien, men fans af 'Ditte og Louise' vil nok blive skuffet, hvis de forventer at se de sjove kvinder i hovedrollerne. De har nemlig givet sig selv små roller.

»Det handler om de otte kvinder bag Jørgen Ryg og Preben Kaas, så det er unge kvinder. Men vi spiller mindre roller, og så har vi skrevet og instrueret det,« fortæller Ditte Hansen til B.T.