Lyt til artiklen

Forholdet virkede stendødt, da Olivia Bak-Christensen i forrige afsnit af 'Gift ved første blik' fortalte til kameraet, at hun havde tænkt sig at trække sig fra eksperimentet.

Men som man kunne se i ugens afsnit, har den 25-årige køkkensælger siden skiftet mening.

»Jeg har snakket med min veninde, og hun spurgte, om det ikke kunne være en god idé at lægge alle de negative ting på hylden og bare prøve at lære Patrick at kende. Prøve at sætte mig ind i hans interesser og ikke bare dømme ham,« udtaler hun i afsnittet, inden hun inviterer sig selv på en forlænget weekend hos Patrick Kim Jensen.

Her er stemningen vendt 180 grader siden bryllupsrejsen, og over madlavningen bliver der både pjattet og kastet med komplimenter.

Forholdet var dødsdømt, da Olivia Bak-Christensen og Patrick Kim Jensen tog hjem fra bryllupsrejsen. Men siden ændrede noget sig.
Forholdet var dødsdømt, da Olivia Bak-Christensen og Patrick Kim Jensen tog hjem fra bryllupsrejsen. Men siden ændrede noget sig.
Vis mere

Så hvad er der sket, siden parret landede i Danmark?

»Det er svært at sætte sig ind i som seer, men jeg var så presset på bryllupsrejsen – også mere end jeg havde regnet med. Så jeg var klar til at kaste håndklædet i ringen. Det hjalp, da jeg kom hjem og kunne trække vejret og være mig selv « fortæller Olivia Bak-Christensen til B.T.

Venindernes råd om ikke at fokusere på de negative ting var ikke meget anderledes end dem, programmets eksperter havde forsøgt at give hende under bryllupsrejsen.

Men det var umuligt for dem at trænge igennem til Olivia Bak-Christensen, som faktisk havde følt sig presset, lige siden hun fik at vide, hun skulle deltage i programmet.

Forholdet var dødsdømt, da Olivia Bak-Christensen og Patrick Kim Jensen tog hjem fra bryllupsrejsen. Men siden ændrede noget sig.
Forholdet var dødsdømt, da Olivia Bak-Christensen og Patrick Kim Jensen tog hjem fra bryllupsrejsen. Men siden ændrede noget sig. Foto: Theis Mortensen
Vis mere

»Jeg skulle nå en masse ting, inden jeg skulle hen og giftes med en fremmed. Det er et ret intenst forløb. Vi sover ikke, fordi vi ligger og snakker hele natten for at lære hinanden at kende, og vi filmer til langt ud på natten. Så vi er bare på hele tiden. Mere end man måske tror,« siger hun.

Og så var der også det med de rollespilsfigurer. Allerede på bryllupsdagen havde Patrick Kim Jensen fortalt, at han spillede rollespil.

»Men han fortalte, at det 'ikke var noget, jeg skulle bekymre mig om', og så kunne jeg jo kun se orker for mig, som løb og sloges på en græsplæne. Hvis han bare havde forklaret, at det var et brætspil, så havde jeg fået en bedre forståelse af det,« siger Olivia Bak-Christensen.

Men selvom den 25-årige 'Gift ved første blik'-deltager fik pulsen ned ved synet af ægtemandens harmløse Warhammer-figurer, så må hun erkende, at den fysiske tiltrækning desværre ikke var der endnu.

»Vi prøvede lidt med noget berøring den weekend, men det var ikke helt naturligt. Det er jo ikke, fordi han er grim, men han er ikke den type, jeg normalt er tiltrukket af. Og så er det en stor ting, at han ikke har hår på hovedet eller havde skæg, for det gør meget for et ansigt.«

Som en del af processen med at danne sæsonens par bliver de potentielle deltagere udsat for en såkaldt attraktionstest, hvor de kan give deres mulige matches et antal point baseret på udseendet alene. På den måde håber eksperterne, at parrene ikke løber skrigende væk, når de ser deres ægtefælle ved alteret.

Olivia Bak-Christensen kan også godt huske, hun så Patrick Kim Jensen i testen. Og hun har tilsyneladende også givet ham 'høje nok point til, at eksperterne syntes, der var et match'.

»Men det var også for at prøve at gå efter noget andet, end det jeg normalt er gået efter, og så så han jo sød ud på sit billede – hvor han i øvrigt også havde skæg,« siger Olivia Bak-Christensen, der derfor glædede sig over at se, at hendes ægtemand havde anlagt sig skæg igen, da de mødtes efter bryllupsrejsen.

Om parret formår at bibeholde den gode stemning, kan du se i de to sidste afsnit af 'Gift ved første blik' på DR1.