Lyt til artiklen

Ser man torsdagens afsnit af 'Gift ved første blik', kan man nemt få det indtryk, at Sebastian Lundgreen Søvsø og Anders Reinholdt Jonssen har utrolig mange problemer, som de hele tiden har behov for at snakke om.

Men det er altså ikke hele sandheden, fortæller Anders Reinholdt Jonssen, der er en smule ærgerlig over, at DR ikke viser alle de gode stunder.

»Det virker lidt kriseagtigt det hele,« siger han.

Allerede efter tredje afsnit blev den 35-årige journalist og kommunikationsrådgiver opmærksom på, at det fremstod, som om parret havde så store problemer med deres forskellige behov for fysisk kontakt, at de måtte sende bud efter programmets ekspert, Gert Martin Hald.

Der er meget, man ikke får lov at se på tv, fortæller Anders Reinholdt Jonssen.
Der er meget, man ikke får lov at se på tv, fortæller Anders Reinholdt Jonssen. Foto: Privat
Vis mere

Men den umiddelbart improviserede Skype-session havde altså været obligatorisk, slår han fast. Samtlige par skulle have en snak med psykologen for at høre mere om eksperternes grundlag for matchet.

Og omend den var både interessant og lærerig, så var den altså bestilt af DR – ikke af dem. Det samme gør sig gældende for den personlige snak, parret har ved et bord-/bænkesæt i ugens afsnit af 'Gift ved første blik'.

»Man tror, vi kun har alvorlige snakke, men det var altså en kommunikationsøvelse, hvor vi skulle forholde os til nogle helt bestemte spørgsmål, som DR havde givet os. 'Hvad kan I godt lide ved hinanden?', 'Hvad er de største problemer lige nu?', 'Hvordan vil I løse dem?',« siger Anders Reinholdt Jonssen.

»Vi har det faktisk ret sjovt på bryllupsrejsen. De første dage er vi ret fulde og spiser nogle gode middage. Vi fandt også en rigtig god restaurant inde midt på Mallorca, hvor vi lavede en udflugtsaften og fik en lokal middag med alle mulige lækre specialiteter. Vi spillede bordtennis, gik en masse ture, havde grineflip på altanen og en masse gode stunder,« siger han.

Selvom seerne kun ser dem have krise eller spise schnitzel, så havde parret mange gode stunder. Her har Anders Reinholdt Jonssen for eksempel fotograferet Sebastian Lundgreen Søvsø under et besøg på en lækker restaurant på Mallorca.
Selvom seerne kun ser dem have krise eller spise schnitzel, så havde parret mange gode stunder. Her har Anders Reinholdt Jonssen for eksempel fotograferet Sebastian Lundgreen Søvsø under et besøg på en lækker restaurant på Mallorca. Foto: Privat
Vis mere

»Det er ikke med i programmet. Det synes både Sebastian og jeg er lidt ærgerligt, men der kan jo ikke være plads til det hele, og måske er det bedre at vise de her kriser.«

Følg med på bt.dk, hvor Anders Reinholdt Jonssen hver torsdag vil lave en videodagbog om sine oplevelser med ugens 'Gift ved første blik'.