Mandag aften stoppede Lars Gade i årets 'Robinson Ekspeditionen', men det var en beslutning, han selv tog, og nu sætter han yderligere ord på beslutningen.

Livet på øen, mens programmet optages, er ikke lutter badeferie, som deltagerne bliver sendt afsted på.

Det fortæller den 30-årige 'Robinson'-deltager fra Fredericia.

»Jeg blev sgu blev træt af at lave tv. Der er nogle regler i forhold til, hvor langt vi må gå ud i vandet og ind i junglen. Det gør ligesom overlevelsesmulighederne meget begrænsede,« fortæller han til B.T.

Lars Gade.
Lars Gade. Foto: (PR-foto/TV3)
Vis mere

Lars Gade fortæller dog, at opholdet på øen var en fed oplevelse, men der er stadig plads til forbedring:

»Mit exit var en kombination af strenge regler og en enorm ventetid på øen, hvilket gjorde, at jeg fik nok. Jeg mener, man kan udnytte tiden bedre, når man har den lange ventetid under optagelserne.«

Ventetiden var et problem for hovedpersonen, og han fortæller, at folk egentlig ikke vidste, hvad de skulle få tiden til at gå med.

»Der er ikke rigtig så meget at lave på øen, så vi sad egentlig bare og snakkede om ingenting,« forklarer han.

Lars Gade.
Lars Gade. Foto: (PR-foto/TV3)
Vis mere

I programmet kan man se, at Lars Gade, som styrketræner meget, har brug for noget mad, der kan give ham det, hans krop har brug for, men hovedpersonen siger selv, at det ikke var det, der fik ham til at stoppe i ekspeditionen.

»Jeg tabte seks til syv kilo dernede, men det var ikke det, der gjorde, jeg sagde stop. Det har jeg prøvet før. Det var bare generelt det at skulle lave tv. Der er nok lidt for meget fokus på drama, synes jeg,« siger han til B.T.

Og netop drama var der også i aftenens dyst, da 'Robinson'-deltageren ender med at få ødelagt sin øvre del af ryggen.

»Jeg var blevet solskoldet på ryggen, men i den sidste dyst, jeg er med i, skal jeg have en stang på skuldrene, og så brændte det simpelthen så meget, og jeg ender faktisk med at blive forbrændt helt vildt,« afslutter han.