Det skortede ikke på hverken Faxe Kondi, kanelgifler eller cigaretter i aftenens afsnit af 'Luksusfælden'.

27-årige Nickis kærlighed til de tre ting var nemlig så stor, at han prioriterede dem over at betale sine regninger, hvilket eksperterne mildest talt ikke var imponerede over.

Men hvordan går det så med forbruget i dag?

Det har B.T. spurgt aftenens hovedperson om, og han fortæller, at indtaget af gifler er kraftigt minimeret, det samme er indtaget af Faxe Kondi, og når det kommer til cigaretterne, er forbruget et rundt nul.

»Jeg ryger slet ikke og har ikke gjort det i fem måneder,« siger Nicki og fortsætter:

»Derudover spiser jeg næsten ingen gifler, men jeg køber stadig Faxe Kondi, når de er på tilbud. Det kan jeg ikke lægge skjul på.«

Nicki fortæller endvidere, at det er gået godt, siden eksperterne forlod ham.

»Jeg holder mig inden for budgettet, og alle mine regninger bliver betalt. Det har været dejligt at få et overblik over min økonomi,« siger han og understreger, at han bestemt ikke har fortrudt sin deltagelse, selv om hele landet nu har fået indblik i hans privatøkonomi.

Nicki med sin mor, Tove.
Nicki med sin mor, Tove. Foto: Nent Group
Vis mere

»Jeg har gjort det her for mig selv og mine børn. Jeg er ligeglad med, hvad folk tænker,« siger han.

Nickis 60-årige mor, Tove, var i programmet vældig chokeret over sin søns overforbrug. Et overforbrug, som hun havde medvirket til, da hun flere gange havde lånt Nicki penge til 'husleje'.

Hvad med pengene, du har lånt af din mor? Skal de betales tilbage?

»Ja, det skal de helt sikkert, men det bliver ikke før, jeg er færdig med min gæld, så det bliver ikke lige de næste par år, men hun skal helt sikkert have dem tilbage,« siger han og fortsætter:

»Men allerede nu har hun flere penge mellem hænderne, fordi jeg ikke længere låner penge af hende. Det er fantastisk, og hun har været meget støttende.«

Det er dog ikke alting, der har været rosenrødt for Nicki i kølvandet på programmet. Midt under optagelserne gik han og kæresten nemlig fra hinanden.

En kæreste, som kun kort blev nævnt, fordi eksperterne skældte Nicki ud for at have brugt 1.500 for at opkalde en stjerne efter hende.

»Så jeg er alenefar nu, men sådan er livet, og jeg må bare komme videre,« siger Nicki, der ikke vil uddybe årsagen til bruddet.

»Det er mellem mig og hende, men det har været hårdt. Det skete jo på et tidspunkt, hvor jeg også skulle kæmpe med at få styr på min økonomi, så det har selvfølgelig ikke været sjovt.«