Discovery-programmet 'Prince Charming' nåede sin ende søndag, og her fik den 29-årige bejler Rasmus Lindbjerg lov at beholde det sidste slips af 'Prince Charming', den 34-årige Jonas Løvik.

Det var en tårevædet finale for de to turtelduer, da den blev optaget i marts, men faktisk gik der kun få dage, før det gik skævt mellem tv-parret.

»Da kameraerne slukkede efter sidste ceremoni, stod jeg tilbage og følte mig som den heldigste fyr på planeten. Jeg var lettet, glad og smaskforelsket. Vi tog hjem fra optagelse og mod København sammen. Alt var stadig fryd og gammen, og vi havde svært ved at lade hinanden være,« forklarer Rasmus Lindbjerg til B.T.

De to nætter efterfølgende brugte det nyslåede tv-par sammen på hotel i København. Men allerede der mærkede Rasmus, at hans prins begyndte at virke fjern.

Rasmus Lindbjerg og Jonas Løvik fandt hinanden i 'Prins Charming', men forholdet var kortvarigt.
Rasmus Lindbjerg og Jonas Løvik fandt hinanden i 'Prins Charming', men forholdet var kortvarigt.
Vis mere

Og så rejste Jonas Løvik tilbage til Spanien, hvor han til daglig arbejder som lærer.

»Der vender han på en tallerken. Han var svær at komme i kontakt med, og han virkede generelt bare uinteresseret i at bygge videre på det, vi har skabt sammen under optagelserne. Det gjorde mig selvfølgelig ærgerlig,« fortæller Rasmus Lindbjerg.

Og det bekræfter Jonas Løvik.

Han fortæller, at den fraværenhed, hans 29-årige bejler tolkede som manglende interesse og arbejdsvillighed, skyldtes, at de mange ugers hektiske optagelser havde taget hårdere på ham end forventet.

Stemningen var god mellem Jonas Løvik og Rasmus Lindbjerg lige fra start i 'Prins Charming'.
Stemningen var god mellem Jonas Løvik og Rasmus Lindbjerg lige fra start i 'Prins Charming'.
Vis mere

»Det var en fantastisk, men også meget intensiv oplevelse. Jeg var slet ikke forberedt på, at det ville være så hårdt mentalt at lave tv, fordi man hele tiden er på og skal give så meget af sig selv til så mange fyre. Så da optagelserne sluttede, og jeg skulle møde verden igen, gik al luften ud af ballonen,« forklarer Jonas Løvik til B.T.

»Jeg havde svært ved at mærke mine egne følelser, og det tog næsten tre uger, inden jeg var mig selv igen. Det havde jeg brug for hjælp til, så jeg snakkede med en psykolog, som bekræftede mig i, at jeg ikke skulle stresse, og at det skulle nok komme.«

Det gjorde det. Og da Jonas var kommet til sig selv igen og landet i hverdagen, genoptog parret kontakten.

»Men der begyndte jeg at mærke, at det måske ikke var helt rigtigt. Det er bare svært, når man ikke ses. Det var ærgerligt, at vi ikke fik mere tid sammen efter programmet, før jeg skulle tilbage til Spanien. Vi fik ikke den der hverdag sammen. Og afstand gør det jo bare heller ikke nemmere, især ikke i starten,« forklarer Jonas Løvik.

Han vidste dog allerede inden optagelserne, at uanset hvordan det gik i programmet, så skulle han tilbage til Spanien, kort tid efter optagelserne sluttede.

»Jeg havde bare håbet, at jeg fandt den der kæmpe kærlighed, hvor sådan en ting ikke betyder noget,« forklarer han.

Desværre var det ikke helt klart for Rasmus Lindbjerg, der forgæves gav sin prins både tid og plads.

»Jeg gik måneder efter optagelserne og håbede på, at Jonas ville ændre mening, og at han måske ville have lyst til at arbejde videre på det 'forhold', vi havde skabt sammen, når han flyttede hjem til Danmark. Det skete dog aldrig, og han er stadig i Spanien,« fortæller Rasmus Lindbjerg.

Den første danske sæson af 'Prins Charming' er netop slut.
Den første danske sæson af 'Prins Charming' er netop slut.
Vis mere

Også den del bekræfter Jonas Løvik.

Han fortæller, at han blev tilbudt et år mere på sit lærerjob i Spanien. Et job, han virkelig var kommet til at holde af.

»Jeg kan godt forstå, at Rasmus er skuffet og ked af det, fordi tanken jo var fra start, at jeg ville komme tilbage og slå mig ned i København,« forklarer Jonas Løvik, der også selv havde håbet, at han og Rasmus kunne give det en chance til i Danmark.

»Men så blev jeg tilbudt at blive hernede i et år mere. Og jeg trives bare så godt i Spanien og på mit arbejde, jeg er virkelig kommet tæt på de elever, som jeg har haft. Og på det tidspunkt kendte Rasmus og jeg ikke hinanden så godt, så det var en beslutning, jeg tog uafhængigt af ham. Hvis vi havde haft en tættere relation, så havde jeg måske tænkt på en anden måde,« forklarer Jonas.

Jonas og Rasmus kysser i 'Prins Charming'
Jonas og Rasmus kysser i 'Prins Charming' Foto: Krestine Havemann / Discovery Networks Danmark
Vis mere

Han har ikke selv hverken ledt efter eller fundet kærligheden siden, men det har Rasmus Lindbjerg til gengæld.

»Nogle gange, når man mindst forventer det, så dukker kærligheden op. Så ja, tingene gik ikke, som jeg havde tænkt, de ville, men jeg har stadig kærlighed i mit liv og en mand, som giver mig kærlighed og glæde. Hans identitet holder jeg dog for mig selv lidt endnu,« lyder det til slut fra 'Prince Charming'-vinderen.