Det blev alderspræsidenterne fra Dr. Rolf og Kanylerne, der som de første af ni deltagere måtte sige farvel til seerne i sidste uges 'X Factor'.

Bandet stod til sidst tilbage på scenen sammen med Ankerstjernes solist Patrick Smith, hvor de skulle overbevise dommerne med hver deres 'save me'-sang.

Spørger man Danske Spil, er det netop grunden til, at de oddssætter 18-årige Patrick Smith som den, der ryger ud i aften.

»Vi forventede, at vi ville se en duel i farezonen mellem Dr. Rolf og Kanylerne og Patrick Smith, og det kom vi også til. Samtidig så er det sjældent en god ting at stå i farezonen den ene uge, for statistikken peger på, at man med overvejende sandsynlig ryger ud ugen efter,« siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske Spil, i en pressemeddelelse.

sendxnet Patrick. X Factor 12, Liveshow 1, fredag den 1. marts 2019. (foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2019)
sendxnet Patrick. X Factor 12, Liveshow 1, fredag den 1. marts 2019. (foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2019) Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Spåkuglen hos Danske Spil sætter også navne på, hvem der foruden Patrick Smith også kan ende i farezonen i aften.

»Andrea og Echo har noget vokalt, som Patrick ikke har. Ser vi på de andre deltagere, så har de noget unikt, som gør, at de ikke er i fare for at ryge ud endnu. Pigegruppen Echo minder måske for meget om vinderne fra sidste år, hvor Andrea havde en rigtig dårlig 5 Chair Challenge, og vi tror ikke, seerne glemmer, så derfor har vi en af de to til at stå i farezonen mod Patrick,« siger Mathias Reimer Larsen.

At den unge fyr fra Rødby på Lolland er blevet odssat til at ryge ud af det andet 'X Factor'-liveshow fredag aften skyldes, at hans personlighed kan splitte seerne og ikke har de samme musikalske evner, som de andre deltagere.

Odssætter hos Danske Spil, Mathias Reimer Larsen, har i den ande ende af feltet placeret Benjamin Rosenbohm, fordi han skiller sig ud med en 'unik stemme'.

Det vurderes samtidig også, at Benjamin kan få hård konkurrence fra Kristian Kjærlund, som også præsterer på et højt niveau.

Benjamin er ifølge Danske Spil favorit til at vinde showet med odds 3,50. Kristian ligger til odds 5.

Det er i år nyt for 'X Factor', at vinderen får to ugers musikproduktion i Sonic Vista Studio på Ibiza. Lady Gaga, Akon, David Guetta og Ne-Yo har blandt andet indspillet i studiet.

Det er også nyt, at 'X Factor'-vinderen allerede nu er booket til at optræde på årets Smukfest i august.

Følg dækningen af det andet 'X Factor'-Liveshow i aften på bt.dk.