De såkaldte 'Vild med dans'-eksperter hos bookmakerne er fortsat i chok over, at deres forhåndsfavorit Neel Rønholt røg ud i fredags.

Den 35-årige skuespillerinde røg ud i omdans mod skuespillerkollega Christopher Læssø og endte altså med at trække det korteste strå, hvilket har været en knap så god forretning for Danske Spil, der nu risikerer at skulle udbetale højere præmiesummer, hvis fx Oscar Bjerrehuus går hen og vinder.

Den unge Bjerrehuus gav i slutningen af august pengene 18 gange igen for en 'Vild med dans'-sejr, mens Neel Rønholt kun gav penge fire gange igen.

I en pressemeddelelse skriver Danske Spil således, at kampen om årets finalepladser aldrig har været mere åben.

Oscar Bjerrehuus og Asta Björk
Oscar Bjerrehuus og Asta Björk Foto: Martin Sylvest
Vis mere

Og Oscar Bjerrehuus, der sidste fredag trods færrest dommerstemmer alligevel blev stemt direkte videre, må altså ryge ud på fredag, gætter Danske spils ekspert Mathias Reimer Larsen:

»Oscar Bjerrehus og Asta Björk er stadig det mest realistiske par til at ryge på fredag. Det siger jeg, selvom vi på ingen måde havde forudset, at Neel ville ryge i fredags, siger han og fortsætter:

»Oddssætning handler om sandsynlighed. For at komme i finaleshowet skal man have gode dommerstemmer og gode publikumsstemmer. For de tæller hver 50 pct. Publikums stemmer kan vi kun gisne om, men vi kan se på dommernes, og her er Oscar Bjerrehuus bare bagud i forhold til resten. Derfor giver vi odds 2,00 på, at han og Asta Björk ryger ud, og odds 3,50 på at Coco O. og Morten Kjeldgaard må forlade dansegulvet.«

Danske spil oplyser, at nærmest ingen havde sat penge på, at Neel Rønholt ville ryge ud i fredags.

Man kalder det for en af de mest overraskende udstemninger i mange sæsoner.

Nu har man Jakob Fauerby, der danser med Silas Holst, som favorit til at vinde 'Vild med dans', der afgøres den 29. november i Horsens.

'Vild med dans' har i år lige under en million seere hver fredag.

Se i videoen øverst Neel Rønholts reaktion da hun røg ud af 'Vild med dans'.