Daniel Craig har spillet rollen som James Band for sidste gang, og spekulationer om, hvem der skal overtage den ikoniske Agent 007-rolle, florerer fortsat.

Britiske stjerner som Idris Elba og Tom Hardy er flere gange blevet fremhævet som internationale favoritter – men hvad med en dansk James Bond?

Ifølge Danske Spil er der nemlig en lille chance for, at Bond-rollen kan ende på danske hænder. Her peger man på Nikolaj Coster-Waldau, der bliver kaldt et »forholdsvist sandsynligt bud«.

Således er danskeren på en syvendeplads over Danske Spils favoritter til rollen, og han giver pengene 16 gange igen.

»Han er cool, og han har udseendet med sig, og så har han efter sin rolle i 'Game of Thrones' slået sit navn fast på den internationale scene, så hvorfor ikke?« lyder det fra Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske Spil i en pressemeddelelse.

Også SpilXperten har inkluderet Coster-Waldau på sin liste over mulige navne til at overtage fra Daniel Craig – her giver han pengene 15 gange igen.

Nikolaj Coster-Waldau har de seneste år markeret sig som en international stjerne og er især blevet verdenskendt for sin rolle som Jaime Lannister i HBO-serien 'Game of Thrones', som også har kastet Emmy-nomineringer af sig.

Coster-Waldau er ikke den eneste dansker, der har været nævnt i Bond-sammenhæng.

Sidste år gik der rygter om, at Claes Bang skulle overtage den store rolle, efter hans optræden i 'The Square'. Bang har dog selv afvist det rygte flere gange:

»Jeg synes, det er super sjovt, men jeg er nok for gammel til den tid,« har den danske skuespiller tidligere sagt til britiske The Telegraph.

Selvom flere danskere sættes i forbindelse med Bond-rollen, er det dog engelske Tom Hardy, der spås til at være den klare favorit, og hos Danske Spil giver han da også kun pengene 3,75 gange igen, ligesom han længe har været en af favoritterne blandt flere udenlandske medier.